Bp közös hokira valaki? Helyem nincs
Holnap délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok 8 től 12 ig élveztesd a számat seggemet gyere szopass basszál meg Kecskemét
Nyíregyházán keresek 30 alatti srácot…..irj privátba…
Keszthely Balaton
Aktív potens nagy farkú férfiakat keresek
Én egy passzív travi ribanc vagyok
Aktív potens nagy farkú férfiakat keresek
Én egy passzív travi ribanc vagyok
Te aztán jó frusztrált lehetsz. Azért elég aránytalan mocskos stílusban a kurva anyámba küldeni, mert lemaradt a "Szia" az uzenetembol. Ha így beszélsz idegenekkel, képzelem mekkora egy idegbeteg fasz lehetsz.jobb is hogynletiltottal. Szép napot. És vedd be a gyógyszered, szottyadt faszú nyomorék
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetszentmiklós és környékén most biszex srác, aki ráér?
65+os pasit keresek aki alaposan kiszopna viszonzás nélkül
Extra nagy farkú partnerem keresem,aki keményen megszopatna és megdugna. Csak szimpátia alapján találkozom, ha nem tudsz képet küldeni akkor sajnos nem fog menni. Nem keresek minden áron
Kanos pasit kényeztetnék a héten!
Irj!
Irj!
Püspökladányban kis játék?
Sziasztok!
Holnap reggel-délelőtt Mezőkövesd-Budapest irányban haladok, lenne időm egy kis mókára.
27 éves mackós, diszkrét, nagyon ápolt és igényes férfiként
Írhat bárki
Holnap reggel-délelőtt Mezőkövesd-Budapest irányban haladok, lenne időm egy kis mókára.
27 éves mackós, diszkrét, nagyon ápolt és igényes férfiként
Írhat bárki
Nagyfarkú pasi a közelben közös hoki orál?
Sziasztok!
Tapolcán valaki?
Tapolcán valaki?
Ha tele vagy és van időd könnyitek rajtad.
Helyem most van
Helyem most van
Hm...
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:01

Ma estére keresünk egy pasit szabadtéri játékokra! Fontos előtte a bemutatkozásunk értelmezése!
Sziasztok,sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek, uni vagyok minden érdekel biztonságosan
békés megyében nincs senki? esetleg aki tudna utazni? és szopna nyelné
Vecsésen most valaki ? Privatban keress
senki ?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony. testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.