Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Most valaki 13 ker? Helyem van Uni vagyok. Min 17cm felett és csak képpel.
Figyu.. nem kell toxikusnak lenni. Ha téged nem érint, nem kell külön cinikus megjegyzéseket tenni. Nem mellesleg láttam tegnap szintén tettél egy megjegyzést rám. Ha emlékszel még, kedvesen visszaírtam és mivel nem kaptam választ, a beszélgetéd annyiban is maradt.
Javasolnám, hogy csak akkor írj/válaszolj a fórumon, ha részedről esedékes a dolog.
Szép estét
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Javasolnám, hogy csak akkor írj/válaszolj a fórumon, ha részedről esedékes a dolog.
Szép estét

Max a benzinkutas!
(Ez egy válasz Bence_fotoz üzenetére (tegnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó, de hol van Nicol?
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (tegnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap hajnalban, 6 korul Budaorson valaki laza kaland?
Holnap hajnalban, 6 korul Budaorson valaki laza kaland?
Ma este 23:30 korul keresunk aktiv pasit aki nalunk sotet garazsban csini baratnom elott dugna szo nelkul.
Min 17cm es viber szam kell
Min 17cm es viber szam kell
Te most komolyan az ügyfél lakásán fogadsz embereket?
(Ez egy válasz axxxxel üzenetére (tegnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Reggel 7 után a gubacsi híd környékén valaki aki szeret szoptatni ?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

sziasztok! 32 éves győri pasi keres magának alkalmi vagy állandó partnert. uni vagyok, részleteket üzenetben!
Szeged?
Budaőrsön randiznék aktívval...helyem van. Privat keress
Fejér megyéből keresek pasit akit szophatok. Privátban írj
Sziasztok, szívesen rákóstolnék egy nekem tetsző farokra...
Nem vagyok meleg, de néha kell egy kis változatosság...
Budapest, helyem van, nem utazom, csak nálam...
Nem vagyok meleg, de néha kell egy kis változatosság...
Budapest, helyem van, nem utazom, csak nálam...
Miskolc mellett most leszopnék valakit!
Bicskén aktív pasi vagy pasik? Ha van autód akár autós kaland vagy egy eldugott helyen
Szopatna még ma valaki Üllőn?