Eddig mik a tapasztalatok?
(Ez egy válasz Smakosz üzenetére (2025. 08. 05. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 17:54

Ma is kiballagok Fehérváron a vasút környékére bóklászni. Hátha valaki kurvának néz és teletömi a számat....
Sötétedés után kb hajnal fél 3-ig.
Izgi bugyi csipke felső,és fényes leggings a vékony melcsi alatt. És felteszek egy picike bőr nyakörvet,hogy látható legyen,hogy egy alázatos kis ribanc szolga vagyok.
Sötétedés után kb hajnal fél 3-ig.
Izgi bugyi csipke felső,és fényes leggings a vékony melcsi alatt. És felteszek egy picike bőr nyakörvet,hogy látható legyen,hogy egy alázatos kis ribanc szolga vagyok.
Esztergom környékén bő nyálas szájbaélvezős szopást valaki?
Újpesten most valaki?
Hotel Európa, Siófok. Partnert keresek a mai napra.
Paks - szopatnék
Ma kora do. B.berèny ès kke.Szopnèk, szopatnèk.Vki.Autóban, szabadban.
Nyéki nudin most valaki?
Ma délelőtt B.almádi B.kenese útvonalon?
Hatvan valaki
Bocs' … csütörtökön, azaz ma!
Holnap délután negyed 2 körül az Auchan glory helyett (úgyis foglalt és...) kint a padon fogok ülni. Van kb. fél órám. Ha gondolod odajössz, beülünk a kocsimba, egy félreesőbb helyre elgurulunk és leszoplak. Fekete szandál, fekete short és fehér galléros póló lesz rajtam.
Bp most?
Fel1-1 körül Népliget környékén szopnék… pm, ha érdekel.
Hali
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Szopnek most egy jó farkú pasit.
Holnap reggel valaki torokvesz ut környékén kölcsönös hoki oral érdekelne 7ora környéke?
Szopnek 11 ker
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Bp Bi pasi irja: amikor màr nem birod tovàbb es kivànod vagy valaki leszopjon, akkor jôvôk èn. Irj ha kivànod
Ma szex?