Ma gyöngyöngyösröl indudulok budapestre m3 ason utközbe valki szopná a farkam???
Lenne ma délelőtt valakinek kedve egy autós kalandhoz Tokaj Szerencs környékén?
Örömhír! Sikerült a saját kézfejemet bedugni a fenekembe! Szóval mostantól - ha úgy alakul - jöhet az "ökölszex" is.
8

Mivel sokan nem olvasák el az adatlapom írtakat, akikkel eddig összejött pedig nem szeretném feleslegesen hívni, ezért: Amikor ráérek (továbbra is max15-20 percre) akkor írok a fórumba. Ha nincs reakció (üzenet) , akkor max 10 perc után hazamegyek. Szerintem ez így korrekt tájékoztatás. További szép estét kívánok mindenkinek!
Sziasztok,
Valaki Bp ?
Valaki Bp ?
Jó faszú pasi aki szopatna vecsés környékén?
Keresek egy normális srácot éjfél környékére egy közös-,kölcsönös hokira. Akár 1-2 képet is nézhetünk páromról ….
Helyem van. Max 40 éves korig keresnék, normál vagy sportos testalkattal, én is olyan vagyok.
Helyem van. Max 40 éves korig keresnék, normál vagy sportos testalkattal, én is olyan vagyok.
Nem. Túl sok a vazelin
(Ez egy válasz Vazelinesfasz.. üzenetére (tegnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr most aki szopatna?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Holnap reggel vagy délelőtt Kazincbarcikán egy tali valaki?
Koki korny. MOST?
Gödöllőnél valaki aki cumizna?
Hello 18 ker kutya futtatónál valaki közös hokiba benne lenne?
Isaszeg-Dány?
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
gyere nézzünk ponót és játszunk egymással!
Dominans aktiv ferfit keresek budapesten !
Ma este kb. 3/4 9-kor kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
Budapest Szena ter kozeleben most valaki?