Fiatal fiú a környéken? Helyem van.
Minden hétfőn-szerdán-pénteken reggel fél tízig szopok, szopatok dél-Pesten. Helyem nincs, autóm van.
Ma kora délután kerekdombi fürdőben valaki?
Gyengéd pasit keresek, aki nagyon finoman megujjaz miközben cumizik nekem. Ha szereted szívesen a szájadba engedem.Teljesen borotvalt intim, és ha izgat női bugyit is veszek. Tapolca kke és néha Bp.
Ápolt pasival masztiznék,esetleg szopnék Törökbálint-Tatabánya vonalon!
Ha izgat a szex a saját nemeddel, akkor minimum bi vagy. Egy heterot nem izgat, nem gondol rá.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:23

Mi/ki a hetero? Én pl. Nem tudnék csókolózni egy férfival, járni, együtt élni. Viszont alkalmanként a szex része izgat. De nem mindenáron. Szóval - főleg itt - az orális, vagy anális élvezetet keresed, vagy szavakon/besoroláson lovagolsz?
Veszprém megyei szopni szeretőt keresek.
sziasztok! innen megy valaki ma a Magnum szaunába?
Jó reggelt keresek partnert kb 7 8 körül Vecsésen vagy környékén helyem nincs kocsim van
Ma reggel szopok nyalathatsz baszhato vagyok Kecskemét hely is van kocsival is tudok menni szopass basszál meg
Ma d.e. cumiznék!
Jó reggelt sopron közelében valaki meglatogat aktív urak?
Mi/ki a hetero? Én pl. Nem tudnék csókolózni egy férfival, járni, együtt élni. Viszont alkalmanként a szex része izgat. De nem mindenáron. Szóval - főleg itt - az orális, vagy anális élvezetet keresed, vagy szavakon/besoroláson lovagolsz?
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi haver Csongrad megye?
Sziasztok
Holnap reggel 06:15 körül valakinek lenne kedve egy orálhoz?
Holnap reggel 06:15 körül valakinek lenne kedve egy orálhoz?
Az adatlapod szerint hetero vagy
(Ez egy válasz biis üzenetére (tegnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Az adatlapom szerint keresek.
Az adatlapom szerint keresek.
Kispesten aktív, kanos pasi?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.