Valaki szex? 14 kerben hellyel rendelkezem.
30 éves srác vagyok.
30 éves srác vagyok.
sziasztok tartósra keresek jóméretű pasit
Nyíregyházán ma jó adottságú??
Keresem rendszeres szopatomat (heti 1 alkalomra) Mezokovesd es kornyeken.Autod legyen.
Este fél kilenckor Dunakeszin az Aldi parkolóban leszek egy rövid ideig. Zöld kabát lesz rajtam. Ha valaki szeretné, leszopom. Elfogyott az adatmennyiségem, nem tudok válaszolni.Nézd meg az adatlapom.
A mai nap szopnék Budapesten helyem van. 40 éves magas férfias pasi vagyok. Lakás glory hole anonim is szopathatsz. Ha csak kivernéd előttem az is oké
Passzívként ma estére keresek két fiatalabb fiút/férfit (20-35 között, vékony/normál/sportos testalkattal, bármilyen mérettel) akit szophatnék. Hely van a 15. kerben. Bevállalósabbak ha rendelkeznek kocsicval, akkor az is szóba jöhet. Infók még az adatlapomon, írj privátban.
Vecsés környéke?
Jövö héten valaki egymás kényeztetése akár több is, hely kellene.Vagy autó.
Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Kecskemétről ismerkednék. Helyem van a belvárosban
Szegeden vagy erre járóban mostanában vki? Sportos, férfias, dugható srác vagyok... helyem van.
Sziasztok! Győr-Pápa-Veszprém vonalon valaki ma?? Helyem van Pápán, vagy tudok utazni

Ma délután valaki?
Sziasztok ma estere keresnenk harmadiknak egy bi fiut
helyileg hajduboszormeny

Ma este Aszodon szopatnek automban.
33 eves,macis aktiv vagyok.
33 eves,macis aktiv vagyok.
Ma 17 óra körül lenne valaki?
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Aktívat keresek kezdőként, BP-en.
Sziasztok,
Ma este diszkrét kaland? Helyem van Szentendrén
Ma este diszkrét kaland? Helyem van Szentendrén