Fejér megye déli részén keresek aktív partnert...
Jan. 21-25 közti Ausztiai síeléshez keresek társat, költségekkel nem kell foglalkoznod. Elkötelezettség és kötöttség mentessen. Privátban keress, mindent megbeszélünk…
Sziasztok!
Ma Pápa környékén valaki?
Ma Pápa környékén valaki?
Veszprémben srác ma?
Szívesen maszíroznék biszex hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Férfiakat szopatnék ma és holnap Sopronban. Helyem nincs
Sziasztok.Biszex uniszex fiatal pasi vagyok.18cm hosszú farokal.
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Budaörs,Székesfehérvár,Dunaújváros,Tatabánya körzetében párt keresek. Pár mindkét tagját kényeztetném.
Lány,hölgy felcsatolhatósal.
Extrém is érdekel.
Privibe keresetek
Sziasztok! Kecskeméten valaki aki találkozni is mer vagy akar?
Budapesten valaki most szopatna fiatalt? Hely kell
Szombathelyen ma valaki?
Szopatni, szopni, dugatni, ujjaztatni, élvezkedni szeretnék este.
, Budán van helyem!
, Budán van helyem!
Hali Ausztria Salzburg környékén van e valaki esetleg?? ( Aktív partnerem keresem)
cummkontroll érdekelne ma valakit pesten? Kanosan valaki bi heteró srác akit izgatna ha hosszan farokmasszázst, élveztetést kapna és csak a végén spriccelhetne? :P
Pécsett és környékén keresek orális szexre hellyel rendelkező partnert,partnereket.(Akár viszonzás nélkül is.)Kor alkat nem számít csak ápolt és diszkrét legyél.
Kezdő, nagy farkú, bi aktív fiatal ismerkedne!
Győrben kényeztetnék hellyel rendelkezőt
Nagyfarkú pasi,akinek kiverhetnèm?? Kocsival vagyok Pest ès környékén
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+ 50+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Kondorosi úti kifolyonàl 14 óra körül?
Sziasztok! Gy-m-s megyéből valaki ma este fele közös orálra?