Ápolt, vékony, sportos, formás seggű, női rucit kedvelő srác vagyok, a szexben nem kezdő. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, férfias partnerrel.

Békés megyében keresek uni vagy aktiv bi/meleg pasit, akivel autóban/szabadban közös örömöket élhetünk át én uni, de inkább passzív.
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.01.17 hétfő este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Salgótarján esetleg???
(Ez egy válasz kalamajka1992 üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 09:45

Balassagyarmat és környékén szopatnék, izmos, nagyfarkú, magas, 29éves vagyok.
Oroshàzàn vagy környèken keresek idősebbet aki szereti az oràlszexet.
Ma este szopnék Miskolcon.
Pápa vagy környékén valaki ma?
Helyem van, vagy utazni tudok

Szombathelyen ma valaki?
Komárom környékén szopnék idősebb urat
Bi masszőrt keresek aki átmasszírozna Budapest, 4. kerület környékén. Hely szükséges, én 40-es borostás Bi vagyok.
20 év alatti srácot keresek aki megdugna gyál környékéről. 29 vagyok.
Bi masszort keresek Eger környékén.
Valaki vecsés környékén autósra?
Budapesten kalandoznék.
Autóm,helyem van. 30 éves helyes srác vagyok
Autóm,helyem van. 30 éves helyes srác vagyok
Nagykanizsán fiatal aki szopna?
Sziasztok, Szopatni szerető partneremet keresem.
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Pest megye középső részén szopnék nagyobb farkat, vagy sok spermával rendelkezőt!
Cegléd-Szolnok-Kecskemét vonalon
viszonzás nélkül!!
Helyem van, de menni is tudok
26 éves, ápolt pasi vagyok
Cegléd-Szolnok-Kecskemét vonalon
viszonzás nélkül!!
Helyem van, de menni is tudok
26 éves, ápolt pasi vagyok
Balaton keleti részén bi pár?
Egy jó kis szex akár traviként, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam.