Hatvan és környékéről valaki akit szophatok? Helyem van.
Fehérváron ma délelőtt,vki aki egy kezdőt elfogad?skypon tarcsi3
Budapesten, vagy a Budapest - Cegléd vasútvonalon keresek nagyobb méretű aktív férfit, hosszú, tartalmas, leginkább orális sexre, de ha jó nagy a szerszám, szívesen befogadom "alul" is. Perverzió is belefér. Hely vagy autó kell! Én 170/70, 39 éves passzív vagyok.
Sziasztok! Pénteken délelőtt a Király utcai szexmoziban esetleg lenne kedve valakinek találkozni? Keress meg privátban és egyeztetünk!
Vékony fiút szopnék
Sziasztok Szeged Baja vonalon valaki?
Te farkad is szép.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 20:48
Törölt felhasználó (4566432)

Sajna Kecskeméti vagyok de szívesen megnézném a nagy farkad:P
Sajna Kecskeméti vagyok de szívesen megnézném a nagy farkad:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 15:26
Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Nagy intimű kezdő aktív srác keresne passzív partnert! Nyíregyháza, illetve Debrecen közelében!
Eger és környékén keresek szexpartnert minden jóra! Holnap napközben valaki?
Sziasztok!
Most valaki Székesfehérváron?
kölcsönös játékokra?
Egész este jó nekem,most
csak Bi fiúkat keresek. A párom
most nem érhető el.
Most valaki Székesfehérváron?
kölcsönös játékokra?
Egész este jó nekem,most
csak Bi fiúkat keresek. A párom
most nem érhető el.
Mi jóra?
(Ez egy válasz andrs02 üzenetére (2022. 01. 26. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 19:15

Sziasztok.
Ma este 22 után találkoznék Budaörsön 20 alatti vagy 60 èv feletti úrral.Ha megfelelsz a korhatàrnak kérlek keress meg privàtban.Köszönöm
Ma este 22 után találkoznék Budaörsön 20 alatti vagy 60 èv feletti úrral.Ha megfelelsz a korhatàrnak kérlek keress meg privàtban.Köszönöm
Sziasztok.
Komárom Esztergom megye és környékén keresek partnert fius játékokra. ápolt csupasz előnyben, ha lehet korombeli.
orál ma vagy cumkontroll pesten? Jó lenne egy sokat kanos orál haver
Sziasztok, valaki benne lenne egy oral kalandban mostanában? Dél buda
Szombathelyen ma valaki?
Este jól esne kis szex , bi-re is nyitottan!
Dunakeszi, 15. Ker magassagaban valaki?
Szívesen kimennék a Népligetbe. A mai nap sajnos nem jó.
(Ez egy válasz Kukismuki1 üzenetére (2022. 01. 26. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 11:33

Hali
Szopnék most az autódba a Nepligetbe kulturalt 55 ős bi pasi
Szopnék most az autódba a Nepligetbe kulturalt 55 ős bi pasi
Sziasztok! Nagy intimű kezdő aktív srác keresne passzív partnert! Nyíregyháza, illetve Debrecen közelében!