Autoban szopnek..lovagolnek
Eger-Miskolc vonalon
Eger-Miskolc vonalon
Most azonnal egy aktív a Bosnyák tér környékén?
Sziasztok! Békés megyében keresek kezdő bi srácot, enyhébb kalandokra. Ha szeretnél valamit kiprobalni akkor írj rám!
Zala és Veszprém megyében ismerkednék..Szopni szeretnék akár viszonzás nélkül is.
Ma este Budapesten a 20kerületben szopnék! Még is dughatsz biszex passzív vagyok
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van
Sziasztok!
Kezdőként keresek Pesten bi pasit, vagy párt. Csak nap közben van időm és helyem sajnos nincs :(
Ha érdekel a dolog, akkor írj!
Köszönöm!
G.
Kezdőként keresek Pesten bi pasit, vagy párt. Csak nap közben van időm és helyem sajnos nincs :(
Ha érdekel a dolog, akkor írj!
Köszönöm!
G.
Ma 7-8korul 13.ker autos gyors kaland? En p
Ma estére bisex fiút keresünk!!!! Várjuk a leveleket!
Ápolt, intelligens férfit keresünk aki csatlakozna párosunkhoz. Kisebb méret előny! Privátban írj!
Ma estére bisex fiút vagy párt keresnénk! Kizárólag hellyel rendelkezőket!
Fiatal vékony szőrtelen passzív van?
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Kezdő aktív jelentkezését is várom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Bp keleti pu. környékén lenne most olyan pasi akinek van helye és megszopatna egy 22 éves fiút?
Szopnék. Popóm is.
Gyulán szólnék ma este,délután. Helyem van. Jó méret előny. Pólóm is ha szeretnéd.
Sziasztok, szerdán 12.kerület? Kinek lenne kedve találkozni?
Szia. Erdekelne.
(Ez egy válasz picigabesz üzenetére (2022. 01. 30. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 30. vasárnap 13:29
Szia!
Most valaki azonnal tudna jönni?
Szfvár Alba Plaza? jó Buli.
Csak Bi párok lányok, fiúk!
írj!
Most valaki azonnal tudna jönni?
Szfvár Alba Plaza? jó Buli.
Csak Bi párok lányok, fiúk!
írj!
Kivincsi pasi , Nyíregyházi aktiv pasit keres Oralra
Szia!