Szopatnék Esztergomba
Mosonmagyaróvár melletta este valaki? Helyem van, érezzük jól magunkat.
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam
Holgyekhes parokhoz csatlakoznek aktiv bi vagyok bp-n
Sziasztok ma illetve hétvégén valaki Győr-Mosonmagyaróvár környékén egy kis kalandra? Én mindenre kapható passzív vagyok

Sziasztok! Kecskeméten valaki esetleg?
Valaki aktív ma gyál vecsés környéke?
Valaki most a Nagyvárad téren egy orális talira?
sziasztok,
Szentendrén és környékén keresek partnert,helyem van. Olvass adatlapot
Szentendrén és környékén keresek partnert,helyem van. Olvass adatlapot

Szeretnék találni,egy vékony kukacos urat,! szűztelenítéshez.Teljesen kezdő vagyok,csak ápolt férfit keresek.
Melyikben vagy?
(Ez egy válasz t-boy30 üzenetére (2022. 02. 11. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 09:20

40 éves sportos pasi vagyok. Ma 11 és 13 óra között keresek valakit, aki a Király utcai vagy a Hegedűs utcai szexmoziban telefonommal szexfotókat készít rólam. Cserébe gumival, mélytorkosan leszoplak. . Meztelenül szopnék másokat is a teremben. Írj
Cam aztan akar tali? Bp, aktiv-dominans vagy perverz akar. Esetleg cd
40 éves sportos pasi vagyok. Ma 11 és 13 óra között keresek valakit, aki a Király utcai vagy a Hegedűs utcai szexmoziban telefonommal szexfotókat készít rólam. Cserébe gumival, mélytorkosan leszoplak. . Meztelenül szopnék másokat is a teremben. Írj
Ráckeve környéken valaki?
Ma napkozben budapesten valaki kozos hoki?
Nem kamus diszkrét srácot keresek ha lehet nem egy alkalomra! Borotváltság, kis méret előny.
Hatvan és környékéről akit szophatok?Helyem van.
Nyiregyhazan aktiv pasi aki szopatna most delelott?
Ma este 40es 50es aktív bi fickó Egerben vagy környékén???
Sziasztok
Budapesten borotvált bi fiút keresek,oda vissza alapon,vagyis nem homot keresek
Budapesten borotvált bi fiút keresek,oda vissza alapon,vagyis nem homot keresek