Aktív/uni srácot keresek ma Budapesten közös hoki/orál kalandra. Helyem van.
szia nagyon jól hangzik amit írtál
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 03:32
Törölt felhasználó (4363872)

Érett 40 feletti férfival ismerkednék Budapest és környékéről akinek lenne helye és alkalmanként használná a számat,nyelvemet mindenre ami jól esik neki,viszonzás nélkül !E téren kezdő ápolt,korrekt független 59 éves férfi vagyok!Sajnos helyem nincs,de utazni tudok !
Aktív vagy uni pasival találkoznék ma délután hely van Monor mellett Gombán.
Marcali környékén bisex csaj tartós kapcsolatra?
Ma Kecskeméten szopnék.
Szolnoki Cegléd környékén ma délelőtt valaki?
Érett 40 feletti férfival ismerkednék Budapest és környékéről akinek lenne helye és alkalmanként használná a számat,nyelvemet mindenre ami jól esik neki,viszonzás nélkül !E téren kezdő ápolt,korrekt független 59 éves férfi vagyok!Sajnos helyem nincs,de utazni tudok !
Hétfőn este Valaki?
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van
Bekescsaba?
Sziasztok!
Baján leszek pár napig, keresek passzívat.
szopatnék dugnék 18/6 szőrös
Baján leszek pár napig, keresek passzívat.

Ma kukkolhato vagyok Fehérváron miközben kocsimban masztizok!
Ha érdekel irj privátba és megmondom hol leszek és hogy mikor!
Ha érdekel irj privátba és megmondom hol leszek és hogy mikor!
ma estére keresek egy párt, esetleg egy idősebb partnert, helyem van

Nyiregyhazi aktiv nagyfarkú pasit keresem ma estere
Budapesten, a budai oldalon, közel a belvároshoz valakinek laza mókára van kedve? Public is ok, de hely is van.
Nyíregyháza kölcsönös orál?
Ma este 40es 50es aktív bi fickó Egerben vagy környékén???
Bp-ről most ráérő 18-40 év közötti, ápolt kanos pasit keresek, aki engedné, hogy kényeztessem
Kedden napközben bi párokkal találkoznék!!
Szia! 50-es pár vagyunk. Írnál magadról valamit .
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)