Ma és holnap nem kövér fiút leszopnék vagy szopatnék.
Helyem van.
Helyem van.
Kedden valaki jon Bukfurdore a szauna vilagba?
Miskolcon cumiznék.
Sziasztok! Adatlapunkon leirtak alapján keresünk. (csak email) Szép napot mindenkinek!
Hello
Tata - Győr térségben szopatnék ma, de akár rendszeresen is.
Tata - Győr térségben szopatnék ma, de akár rendszeresen is.

Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 32 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 32 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Sziasztok! Nem hogy lányt de még párt sem lehet talàlni arra hogy hármasban megéljük a vágyainkat! De mivel őrült módon vágyom arra hogy valaki kényezzetssen és én is tudjam viszonozni ezért ha van most itt olyan pasi aki hajlandó lenne még ma éjszaka találkozni égy kölcsönös kalandozásra az ne fogja vissza magát Győr Veszprém Vas megye, utazni is fogadni is tudok, de autós kaland is lehet! Irj ...

Törölt felhasználó (4546452)

Veszprémben keresek passzív szopni kész srácot
Seggbe kurhatsz most. Sopron
Veszprémben keresek passzív szopni kész srácot
Sziasztok holnap délelöt Hatvan vagy környékén keresek diszkrét szopni imádot.akit érdekel privátba keresen
Helló jövőhét kedden Debrecenben taliznek bi pasival

Aktív srácot pasit keresek 02.23-24. Délután 14-19 óra között rá érne hely van Monor mellett Gombán
M5 hetenyi pihenoben szppna, szopatna valki, alkalmankent? Diszkret partnert keresek!!
Sziasztok! Olyan pár társaságát keresem, ahol elfogadott hogy a fiúk is kényeztetik egymást, akár a hölgy aktív részvételével! 40 éves, sármos, normál testalkatú, borotvált pasi vagyok!
Még mindíg áll az ajánlatom! Muhin szopok kocsiban,viszonzás nélkül! Max8óráig!
Én is kanos vagyok

Pápán és 50 km-es körzetében keresnék srácot ma estére
kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak.. ők érdekelnek leginkább, de mindenkinek válaszolok

Pesten valakit kielegitenék
helyed legyen