Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Nagy farkú pesti fiut keresek!
Halli ! Aktivakal ismerkednek, lehet tobbesre ! Nógrád m. +kornyek.

Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
sziasztok ! keresek egy nagy mérettel rendelkező urat aki rendszeresen dugna . és még sok más vágyam kielégítené. Privát írj köszi helyem jelenleg nincs !
Pest megye
Pest megye
Aktiv pasit keresek a mai napra, minden jora.
34 59 pasik vagyunk vagyunk hármasra keresünk bi vagy meleg pasit
Ma, holnap nem kövér fiút leszopnék vagy szopatnék.
Vecsés-Cegléd vonal és környéke előny.
Helyem van, utazni tudok.
Vecsés-Cegléd vonal és környéke előny.
Helyem van, utazni tudok.
Sziasztok. Miskolcon valaki?
Aztán megint eltűnsz/ eltűntök
Kb a GG lakossága 90 szájhős csak
(Ez egy válasz Biszex pár007 üzenetére (2022. 03. 10. csütörtök 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 10. csütörtök 07:15

Sziasztok. Hétfő estére keresünk, biszex Aktív, uni pasit. Kecskemét és környékén. Max 50 éves korig, és 80 kg-ig... privátban irjatok.
Sziasztok. Hétfő estére keresünk, biszex Aktív, uni pasit. Kecskemét és környékén. Max 50 éves korig, és 80 kg-ig... privátban irjatok.
Marcali környékén 2 bi pasi keres bi párokat, srácokat.
Budapesten bi párt keresek akár mára is
Sziasztok! Szombat reggel 7 után a 17.ker találkoznék! Hely vagy kocsi kell
Ma napközben ráérünk. Elsősorban párt, másodsorban pasit keresünk, adatlapunk szerint
szopnék ma délelött Bugyi,Ócsa környékén.
Sziasztok Ajkán valaki?
Senki nincs ma éjszaka? Szopok. Szoptatok is ha kell. Baszható is vagyok. Ingyenes szex. Ha kell házhoz megyek most éjszaka. Lehetsz idős, nyugdíjas is vagy nagyon ducis, 140kg is. Meztelenül szexelhetünk. BUDAPEST
Szia.Ha delelőtt lenne kedved masztizni nálam szivesen latlak.Fehervar max 30
Most éjszaka, 01 óra után vagy hajnalban, 03-04 ora között szopnék Bp-en. Köcsög vagyok!! Népligetnél a kondi gépeknél vagy a kutyaiskola mellett a bokorban. Vagy kocsidban is jó! No duma, jössz...már húzhatod is le a slicced, mehetünk a bokorba térdelek, vagy kocsidban is jó! Akár meg is baszhatsz, ha akarsz. Síkos és tág leszek. Kor, alkat mindegy! Köcsög vagyok!! Kívánom a faszt!! Írj és megbeszéljük, pontosan hol és mikor!