Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok inkább a passzív oldalt képviselem ehhez keresek párokat lányokat fiúkat!
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Mindenkiiii??
Én megdugatni magam kizárólag kisebb méretűvel szeretném.
Szopásnál se a méret számít... Sőt egy vaskosat szerintem kifejezetten kényelmetlen szopni.
Rövidet már mélytorkoztam le. Hosszút meg se próbálom.
Én inkább sok-sok spermára vágyom. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 12:47
Én megdugatni magam kizárólag kisebb méretűvel szeretném.
Szopásnál se a méret számít... Sőt egy vaskosat szerintem kifejezetten kényelmetlen szopni.
Rövidet már mélytorkoztam le. Hosszút meg se próbálom.
Én inkább sok-sok spermára vágyom. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4345992)

Sziasztok! Egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok.Miért akar mindenki nagyobb faszba beleülni? Ezt kérdezem úgy , hogy prosztata masszázst már kaptam többször és tudom milyen.(seggbe nem raktak még nem is ezért kérdezem csak megakarom érteni) csak nem értem hogy attól miért jobb?
Budapesten bi párt keresek,vagy fiatal bi fiút.Légy borotvált,nem macis,nem szőrös
Dabas környéke?
Sziasztok! Egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok.Miért akar mindenki nagyobb faszba beleülni? Ezt kérdezem úgy , hogy prosztata masszázst már kaptam többször és tudom milyen.(seggbe nem raktak még nem is ezért kérdezem csak megakarom érteni) csak nem értem hogy attól miért jobb?
Kolcsonos dugas, kolcsonos szopas izgatna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 10:19
Törölt felhasználó (3979742)

Szegeden,dugható,spermakedvelő,aktívokat keres.
Ma délután szopnék, csakis egyoldalúan, olyan férfit, aki sok spermát élvezne az arcomra.
Bp Árpád híd közelében minden hétköznap elérhető vagyok
Fiatal,ápolt,diszkrét,helyem sajnos nincs.

Fiatal,ápolt,diszkrét,helyem sajnos nincs.
Szigetszentmiklósról vagy környékéről valaki?
Szia!
(Ez egy válasz nagysa2 üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 07:40

Pest és környékén keresek ápolt srácot kölcsönös cumira hosszú távra!
Kecskeméten most valaki kölcsönös szopás, borotvált farokkal?
Szeged van valaki?
Szegeden,dugható,spermakedvelő,aktívokat keres.
Most délelőtt valaki? Szexi fehérnemüben várlak miskolc mellett.
Pest és környékén keresek ápolt srácot kölcsönös cumira hosszú távra!
Marcali környékén bisex párok?
Esztergom szauna ma délelőtt valaki?
Ma reggel-délelőtt valaki/k Pécsen?
Hatvan és környékéről keresem partnerem akit leszophatok.Helyem van.