Sziasztok! Holnap délután, fiatal, budapesti fiút keresnék… én 39-178-80, igényes, nagyméretű srác vagyok.
Ma Miskolc Debrecen vonalon valaki aki szopatna?
Szopatnék ma 20-45 közötti srácot. Helyed legyen, vagy autóban nyugis helyen. PM!
Sárvár-celdömölk környékén szopnák dugatnám magam estétől reggelig van hejem
Van valaki aki szeretne szopni? Nálam minden adott!
Ismerkednék határozott hellyel rendelkező férfival aki hosszabb távon használná a számat,nyelvemet viszonzás nélkül!
Ma Debrecen Vekerinél térdelnék irj ha jössz.
Jó messze vagy szívessen szopatnák!
(Ez egy válasz sopronsex üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronban lesznek most egy kanos fiut
Tokaj - Nyh környékén aktív pasi?
Most valaki Székesfehérvár?
Max 40 éves korig szopnek. 19/f
Max 40 éves korig szopnek. 19/f
Ha egy fórumba segítséget kérsz amire van annyira jófej valaki , hogy ír is neked … legalább válaszolj. Sírsz aztán várod a sült galambot…. full gaz vagy !!!
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Mindenki csak fantáziál, semmi kaland mára?

Sziasztok! Passzív pasikat, vagy cd, shemale-eket keresek! Kezdő aktív pasi vagyok extra magy intim mérettel!
Többes oral party-hoz csatlakoznék ma este. Bp
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Bocsánat, de kizárólag szegediek érdekelnek ebből a korosztályból és csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Bp 3 kerületben cumiznék most
Sziasztok, ma este valaki? Diszkrét, biztonságos kaland érdekel, helyem van Szentendrén

Vasárnap délelőttre keresnék nagy és vastagfarkú pasit aki keményen megszopatna
Nyíregyháza
Nyíregyháza