Este nálam?
Szerda-Péntek késő este vagy Csütörtök -Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
19-20 óra felé Kondorosi uti kifolyónál Dunapart?
Sziasztok! Pesten keresek kezdőként, nap közbenre, hellyel rendelkező pasit!
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)
Sziasztok!
Holnap (04.21) valakinek lenne kedve Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken kozos hokihoz vagy esetleg enyhe bi alapon pár lenne? Napközben.
Holnap (04.21) valakinek lenne kedve Nyiregyhaza , Debrecen kornyeken kozos hokihoz vagy esetleg enyhe bi alapon pár lenne? Napközben.
Borsodi szopni szerető fiút keresek.
Közelebbről hol a Deákon? Annál forgalasabb hely nem sok van....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 07:51
Törölt felhasználó (4601122)

Ma 12 körül a Deák tér környékén aktív srácot szopnék autóban.
Én 27 éves vékony passzív vagyok.
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szívesen ismerkednék fiúkkal lányokkal párokkal transzikkal többesbe is benne vagyok inkább a passzív oldalt képviselem ha szeretnéd akár szexi női rucikba is öltözök.
Pesti hellyel rendelkezőt keresek.
Szabolcs megyébe aki meglocsolna?
Ma délelőtt szopnék szopatnék borotvált srácot Kecskeméten
Sziasztok!
Ma valaki Kapuvar es kornyeke egy kozos hoki?
Ma valaki Kapuvar es kornyeke egy kozos hoki?
Adatlapom szerint keresek, férfias hetero/bi aktív pasit. Heves megye és környéke.
fehérváron, vagy környékén nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Ma 12 körül a Deák tér környékén aktív srácot szopnék autóban.
Pest dunakeszi fót vonalon ma meglátogatnék egy bi part vagy fiút.
Ma de. valaki Bp. déli részén?
Szia szívesen ismerkednek talalkoznek üdv Tibi
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2022. 04. 19. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden keresek férfit vagy meleg párt kölcsönös örömökre