Délpest vki?
Ma kora délutánra Egerben hellyel rendelkező szopató(ka)t keresek.
Nyiregyhazan jófarkú aktív ?de 10ig raerek
.
.
Ma este Szombathely környékén srác aki ráérne?

Szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Pesten keresek hellyel férfit vagy meleg párt minden jóra perverz dolgok is be jönnek !
holnap dél körül pesten?
Győrben valaki ? Szopnék!
Sziasztok! Valaki aki jól megmasszírozna s esetleg más is lenne? Jövő héten d.u Budapesten?
Sziasztok. Holnap délelőtt masztit kukkolnék. Írj priv!
Pétfürdői srácot keresek. 4-5 éve találkoztunk ott párszor, mindig kocsiban. Ha magadra ismersz, írj kérlek.

Szeged környékén valaki ?
Sziasztok!
Bi pasit keresek egy kis rosszalkodásra Egerben.
Várok!!!
Bi pasit keresek egy kis rosszalkodásra Egerben.
Várok!!!
Sziasztok! Bi férfit, bi férfi tagú házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és kōrnyéke!
Örs Vezér Tere és környékén keresek ápolt -diszkrét pasit akár kölcsönös orálra , de egyoldalú szopás is izgalmas lehet
Péntek este/szombat este szívesen ismerkednék valakivel aki ápolt és diszkrét...nincs nagy tapasztalatom!Helyem van Monor környékén de utazni is tudok!Szimplán ismerkedés is érdekel!
Sziasztok!
Ma este (05.05) 21 körül keresek aktív srácot orális-anális szexhez Bp-ről. Autó/hely szükséges részedről.
28 éves vékony, passzív srác vagyok
(Batthyány tér)
Ma este (05.05) 21 körül keresek aktív srácot orális-anális szexhez Bp-ről. Autó/hely szükséges részedről.
28 éves vékony, passzív srác vagyok

3.kerben még mindig keresem partneremet akit leszophatok! Helyem van ha csak kanos vagy és szeretnéd hogy leszopjanak írj nyugodtan!
Sziasztok! Ma este lenne fiatal passzív srác berettyóban?
Sziasztok
24 éves, Budapesti bi srac vagyok.
Hasonló korú sráccal barátkoznék.
Egy rendes igazi baráti viszonyt keresek, akivel lehet bármiről dumálni és edzeni együtt. Extrákkal pl beszélgetni a szexről és felfedezni izgalmas dolgokat. Csak barátnőmmel 3-asba. De a legjobb lenne ha neked is lenne párod és csinálhatnánk 4en
persze ha szingli vagy sem akadály.
Ha fel keltettem érdeklődésed, írj a Hotbicouple6699@gmail.com -ra.

24 éves, Budapesti bi srac vagyok.
Hasonló korú sráccal barátkoznék.
Egy rendes igazi baráti viszonyt keresek, akivel lehet bármiről dumálni és edzeni együtt. Extrákkal pl beszélgetni a szexről és felfedezni izgalmas dolgokat. Csak barátnőmmel 3-asba. De a legjobb lenne ha neked is lenne párod és csinálhatnánk 4en

Ha fel keltettem érdeklődésed, írj a Hotbicouple6699@gmail.com -ra.