Sziasztok a mai nap két nös bi pasihoz ki csatlakozna? Bi párok is okk... hely okk Bp
Sziasztok ma valaki 3 as szexre !Bp hely okk nös haveromal
Mára keresek nem kövér fiút orálra.
Most éjszaka tali? Szopok, meg is baszhatsz ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Könyves k krt-nál vagyok. Kocsidban is ok. Hajnalban 01-04 óra között elérhető vagyok. Írj és tali!
Most lenne kedve valakinek kalandozni a fiatalabb korosztalybol?
Hétfön este Cegléden van időm helyem. Keresem partnerem minden jóra!
Holnap, hétfőn Nyíregyháza - Bp (M3) útvonalon, kora reggel, illetve késő délután szopatni szeretnék, akár harisnyában
33 éves, ápolt, 18/5 cm intimmel.

33 éves, ápolt, 18/5 cm intimmel.
Sziasztok holnap délelötre keresek bi párt vagy bi pasit Bp hely okk ja egyik barátom is itt lesz aktivként
Győrben aktív, uni pasi?
Hévízen ma találkoznék valakivel
Budapesten ma este? Hely ok.
Hali! Nem mára keresek. Havi 4-6 szex kalandhoz szeretnék találni nálam kicsit idősebb, aktív /uni pasit. Csak, ha van helyed észak-budai térségben. Egészség, ápoltság, diszkréció, vonzalom.
Békéscsaba környékén valaki? Írj privátban, hogy mik a vágyaid!

Nőiruhás férfiként (crossdresser) 05.08. Vasárnap este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is

Ha kukkolni szeretnél akkor is jöhetsz megnézheted hogy vibrizem magam és verem közbe csak jelezd hogy azért jössz és akkor felkapcsolom a belső világítást .
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Ma estére keresek autóval vagy hellyel rendelkező aktív srácot Bp-ről szexhez.
Én 28 éves passzív vagyok.
Én 28 éves passzív vagyok.

Sziasztok holnap délelötre keresek bi párt vagy bi pasit Bp hely okk ja egyik barátom is itt lesz aktivként
Sziasztok!
Partnert keresek M3 Nyíregyháza- Budapest útvonalon.
Partnert keresek M3 Nyíregyháza- Budapest útvonalon.
Ma este az Örs Vezér Tere környékén szopnék ápolt pasit
Ma valaki gyál-üllő környékén?
Holnap napközben keresek bi vagy meleg srácot durva szexre.