Sziasztok tele élvezet puncit nyalnék
Holnap estére keresnék partnert Békásmegyer Visegrád közt.Kis kitérő nem probléma.
Sziasztok hármasra keresünk vékony vagy átlagos testalkatú pasikat mi 60 34 pasik vagyunk Szolnok-Budapest vonalon de bárhonnan írhatsz
Ma estére keresünk két fiú mellé harmadikat aki szeret szopatni. Bp. 40 év korosztály max. Privatban
Partneremet keresem akit szophatnek akar rendszeresen is .
Idosebb aktiv most Üllő környékén?
Szigetszentmiklos vagy kornyeken bi pasi?
Most a Kiràly utcàban?
20/5 uni
20/5 uni
Heves, Nógrád, Borsod megye ?
Westendben szopatnék ma,kb 12:45 től 14 óráig leszek ott.
33 éves,macis,aktív bi vagyok.
33 éves,macis,aktív bi vagyok.
Bp. Szopnék helyem van lakás glory hole anoním is. Ajtót nyitvahagyom bejösz szembeajtón egy pléd azon egy lyuk. Semmi duma átdugod leszoplak lelépsz. (nem akárkit szopok így, nyilván válogatok) farok kép szükséges. Ha csak szeretnéd kiveretni az is oké
Bp. Szopnék helyem van lakás glory hole anoním is. Ajtót nyitvahagyom bejösz szembeajtón egy pléd azon egy lyuk. Semmi duma átdugod leszoplak lelépsz. (nem akárkit szopok így, nyilván válogatok) farok kép szükséges. Ha csak szeretnéd kiveretni az is oké
Sziasztok.Ma dél körül Vecsés,Gyál környékén lenne valaki?Bi pasi bi pár?
Ma este 22 óra utàn keresek àpolt,igényes nagyméretű farkat,amit kivernék,leszopnék.Bisex pàrokhoz is csatlakozom szívesen. Dél buda,Budapest.
Utazni tudok.
Elérhetőséget,képet pribàtban.tudok adni.
Utazni tudok.
Elérhetőséget,képet pribàtban.tudok adni.
SziasztoklBékéscsabàn és kōrnyékén bi ha ért keresek.
Holnapra keresek nem kövér fiút orálra.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Holnap délelőtt ráérő partnert keresek! Sopron-Győr környékén!
Szia! Igen. Mikor hol?
(Ez egy válasz fiatalpassziv üzenetére (2022. 05. 11. szerda 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Baja-Szekszárd környékén aktívok hellyel?
Írtam privit
(Ez egy válasz patkany1 üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 06:57

Halli ! Mai nap, volnanak aktiv pasik kik dugnanak, szopatnanak.? Hely kene ! B, gyarmat-Rétság környéke ,