Csepeli buszsofőr van aki cumizna?
Hétfö Debrecen Vekerinél reggel 8-kor térdelnék háltsó parkoló
Nahát :O
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 13:26
Törölt felhasználó (4670071)

Sziasztok!
Kíváncsi fiatal srác 24 178/80 keresne valakit akit leszophat. Helyed legyen. Budapest XIII
Kíváncsi fiatal srác 24 178/80 keresne valakit akit leszophat. Helyed legyen. Budapest XIII
Sziasztok!
Sziasztok Ma délután baszna valaki popsit? BP belváros ! Helyen van. Írj kontaktot és írok viberen
Sziasztok!
Ma délután Nagykanizsán valaki cumizna?
Helyem van!
Ma délután Nagykanizsán valaki cumizna?
Helyem van!
Újpesti nudi 4 ker. Timar utca vége?ki jön ?
Mennék is kellemes élvezkedésre!
Sziasztok! Budapest XIII. Leszopnék valakit, helyem van.
Szolnokon most szopna valaki?
Dél környékén kalandoznék egyet.Szentendre Visegrád környékén.
Budán keresek szexpartnert mai napra élvezkedésre!
Elsősorban hetero vagy kezdő bi férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Cserke fürdőben valaki ma glory hole-ra?
Most délelőtt szopnék végig Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van.
Sopronban ma vki? Egy nagy vastag faszu pasinak tolnam a seggem, hogy kedvedre rahuzzon és kurja szét.
Úgy is jó hogy bekotott szemmel várlak, végig rajtam van és nem tudom meg hogy ki vagy. Kíváncsi hetero, domináns pasi lenne a legjobb, aki így kihasználva a helyzetet, kockázat nélkül használna. Igényes, helyes, normális, vékony, sportos fiu vagyok. Sopronban van helyem.
Úgy is jó hogy bekotott szemmel várlak, végig rajtam van és nem tudom meg hogy ki vagy. Kíváncsi hetero, domináns pasi lenne a legjobb, aki így kihasználva a helyzetet, kockázat nélkül használna. Igényes, helyes, normális, vékony, sportos fiu vagyok. Sopronban van helyem.
Ráckevén valaki??
Fiút leszopnék.
Nógrád-Heves megye területén van ismerkedni vágyó kíváncsi hetero vagy biszex pasi, srác? Csakis férfias srácok jelentkezzenek, privát üzenetben! Írj és találkozzunk ma!

Cegléden egy reggeli kaland?