Helló! Holnap délelőtt Gárdonyi nudira jön valaki? Ismerkedés?
Kit lehetne most megkukkolni maszti közben?
Állj meg a kocsim mellett,és megnézem most
Állj meg a kocsim mellett,és megnézem most
Szopatnék fót dunakeszi Újpest környékén.
Jelolj be és látod a képem.
Jelolj be és látod a képem.
Délpest környékén valaki mostanában?
Péntek, szombat este 11. Ker kölcsönös orál vagy hoki? Hely van.
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
könnyítenék most valakin egy FLASHLIGHT műpuncival Nagykáta-Tápióbicske közt
Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok
Sziasztok, ma este Szentendre? Helyem van, diszkrét, értelmes pasit keresek, biztonságos kaland érdekel.
A 48as emlékműnél
megnéznék egy masztit most Nagykáta-Tápióbicske közt
Hellyel rendelkező borotvált pasit keresek péntek estére hoki és orálhoz.
Hatvan és környékéről akit szophatok? Lehet kölcsönös is.Helyem van.
Miskolcon pasi aki szopatna?
35 60 pasik vagyunk hármasra keresünk átlagos vékony sportos pasit
megnéznék egy masztit most Nagykáta és Tápióbicske környékén az emlékműnél
A sötét golfos srác ha itt vagy,irj
Siófokon és környékén szopatna valaki ma vagy holnap?
Idősebb pasihoz odabújnék. Szopnám, popsimba fogadnám rendszeresen.

Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P