Győri vékony fiút keresek közös örömökre. Bi vagyok, hely megoldható.
Kiskunfélegyházán és környékén bi pasi szopna MOST! Helyem van, csak jönnöd kell. Kíváncsi hetero pasik is írhatnak nyugodtan. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt! Képed legyen!
Szegeden vagy kecskeméten szopnék , nyalnék stb ma
Sziasztok, ma este valaki?

Sziasztok ma este egy bi passzív srácot keresnénk Debrecenben ha van kedved írj és gyorsan megbeszélünk mindent !
Batthyány tér környékén aktív srác szopatna/dugna? 27 éves vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ma borsod vagy Hajdú megyében valaki aki szopatni szeretne?
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.

Most valaki pesten szopnék nyalnék akkár több is hellyel rendelkezőt keresek
Nagy szerszámu pesti fiut keresek.
Sok kamus jelentkező után még mindig keresünk aktív, vagy aktív-uni kitartó, több menetet is bíró sportos férfit 30 és 50 között, szép nagy szerszámmal, hármas játszadozásra. Helyünk van Óbudán, holnap késő délutántól. Várjuk az üzeneteket.
Közös hokira keresek fiatal srácot mai nap estére Budapest xi ker,autom van.
Szopni szeretnék mai napon
Közös hoki kölcsönös orál Buda? Írj
Nagyméretű aktiv szőrtelen pasit keresek Nyiregyházán. Hely van. Igényes bisex passziv vagyok.
.
.
Kölcsönös kényeztetésre igényes partnerem keresem.
Szopnék ma bármikor, helyem van dél pesten! Holnap délutánra is várok jelentkezőt

Valaki kaland azonnal Pesten?