Budán szopatnék, szopnék, dugatnék, seggem ujjaztatnám, szeretem, ha tágítják!
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Ma valaki?
64 éves, full meleg szegedi pasi vagyok. 24-25 év alatti srácot, de akár srácokat is, leszopnék! Kocsim nincs, utazni csak a közelbe tudok, így elsősorban a szegediek érdekelnek és ebből a korosztályból valamint csak szopni szeretnék. Viszonozhatod, de akkor légy tisztában vele, hogy egy műtét miatt nincs gecim! Abban benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere (ennek életkora mellékes) én közben a fiatal srácot leszopnám! Az anál nem jön szóba! 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO anyagiak! Hely, ha nem is a legoptimálisabban, de megoldható!
Valaki kaland most azonnal?!
Szopnék plusz dugarnám magam ha ugy alakul… privàtban elérsz a részletekért
40es pasiként keresek csupasz farkú srácot - szopnék más nem
hely adott diszkrécio adott elvárt
szabolcs megye
viber egyeztetunk
hely adott diszkrécio adott elvárt
szabolcs megye
viber egyeztetunk
Veszprém környékén szopatok!
Sziasztok BP 17.ker ma reggel?
Győri vékony fiút keresek közös örömökre. Bi vagyok, hely megoldható.
Kiskunfélegyházán és környékén bi pasi szopna MOST! Helyem van, csak jönnöd kell. Kíváncsi hetero pasik is írhatnak nyugodtan. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt! Képed legyen!
Szegeden vagy kecskeméten szopnék , nyalnék stb ma
Sziasztok, ma este valaki?

Sziasztok ma este egy bi passzív srácot keresnénk Debrecenben ha van kedved írj és gyorsan megbeszélünk mindent !
Batthyány tér környékén aktív srác szopatna/dugna? 27 éves vékony, passzív srác vagyok. Helyem nincs.
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ma borsod vagy Hajdú megyében valaki aki szopatni szeretne?
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.

Most valaki pesten szopnék nyalnék akkár több is hellyel rendelkezőt keresek