Vékony pasit néznék maszti közben vagy szopnék ma autoban,szabadban,Pest megyében
Sziasztok ma estére keresnénk egy bi passzív srácot Debrecenben helyünk van ! Ha van kedved csatlakozni írj bátran !
Újbudán szeretném megtalálni hosszú távra egy normális és férfias srácot!!!!!
42éves vagyok.
(Buszvezető esetleg?)
42éves vagyok.
(Buszvezető esetleg?)
Ma nem akar üríteni senki?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok..ma est3re keresek autós passzív sràcot Esztergom környékén. Hely megoldott

Ma ismét keresek aktívot Szegeden,köszönöm a tegnapi kettőnek a spermafűrdőt.
Ma napközben autós kalandhoz keresek partnert akit leszophatok. Normális, igényes passzív srác vagyok. Nógrád megye.

Mai napra keresek fiatal passzív fiút max 25 éves korig. Gyál környékén.
Dobogókő vagy Zsámbék felé ok
(Ez egy válasz szerető üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma hajnalban valaki dél pest környékén?
Sehol senki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 11. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 22:59
Törölt felhasználó (4564862)

Köcsög vagyok.
Most éjszaka, 0h-04h között valaki megszopatna
vagy (és) megbaszna a Népligetben? (privit írj, gumit hozz a baszáshoz).

Kölcsönös maszti, orál most ? Helyem van
Sopron most?
Bekötött szemmel kutya pózban pucsitva várom aki jól megbaszna. Végig bekötött szemmel akarok lenni, nem tudom meg ki vagy valójában,mostanában izgat nagyon ha nem tudom ki baszott meg.
Ha érdekelne irj. Adok címet, számot, stb... Most ráérek és készen mindenre. smile
Bekötött szemmel kutya pózban pucsitva várom aki jól megbaszna. Végig bekötött szemmel akarok lenni, nem tudom meg ki vagy valójában,mostanában izgat nagyon ha nem tudom ki baszott meg.
Ha érdekelne irj. Adok címet, számot, stb... Most ráérek és készen mindenre. smile
Nagy farkú aktív pasit szopnék Pesten, helyem van. Ha a szimpátia megvan dugható is vagyok.

Árpád-híd nyugati között most valaki?
Köcsög vagyok.
Most éjszaka, 0h-04h között valaki megszopatna
vagy (és) megbaszna a Népligetben? (privit írj, gumit hozz a baszáshoz).

Sziasztok,ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrén.
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, autós kaland is oké.
(27 éves, vékony passzív vagyok)
Élvezkedésre keresek partnert!