lsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Gyere ki
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Férfias pasit keresek, hétfőre. 12-14 közötti BP 11-ker, - Budaörs környékén leszek. Szopni szeretnék egy szép faszt, viszonzás nélkül! Írj privátban.
Férfias pasit keresek, hétfőre. 12-14 közötti BP 11-ker, - Budaörs környékén leszek. Szopni szeretnék egy szép faszt, viszonzás nélkül! Írj privátban.
Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,ha szeret szopni.
Ha érdemes, miért ne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 11:19
Törölt felhasználó (4671171)

Szúnyog szigetre jön ki valaki?
Szúnyog szigetre jön ki valaki?
Sziasztok! Ma este 8-9 körül az M0-áson az Alacskai MOL kúton fiatal fiút szopatnék kamionban…
Ma napközben valakivel matiné?
Szopnék ma a 405 ös környékén Albertirsánál a régi étteremnél. 1 körül.vékony vagy sportos pasit
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Ma délutánra Szombathelyen bi párt vagy bi férfit keresek.
Szopnék most..
Nagykanizsán,vagy a környékén keresek biszex pasikat pisiszexhez.
Egyoldalúan,kapni is szeretem,nem kell viszonozni
Egyoldalúan,kapni is szeretem,nem kell viszonozni
Most szopnék Győrben
Vékony pasit néznék maszti közben vagy szopnék ma autoban,szabadban,Pest megyében
Sziasztok ma estére keresnénk egy bi passzív srácot Debrecenben helyünk van ! Ha van kedved csatlakozni írj bátran !
Újbudán szeretném megtalálni hosszú távra egy normális és férfias srácot!!!!!
42éves vagyok.
(Buszvezető esetleg?)
42éves vagyok.
(Buszvezető esetleg?)
Ma nem akar üríteni senki?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok..ma est3re keresek autós passzív sràcot Esztergom környékén. Hely megoldott