Ki állna meg a kocsim mellett masztizni?megnézném,besegítenék most Albertirsa környékén
Siófoko,környékén szopnék -szopatnék!!
Hello. Holnap ( kedd) nográdban napközben összefutnék valakivel
Ma este Cegléden szopnék.
Ha szeretnéd,hogy valaki meglesse a masztidat,és Albertirsa-Tápiószentmárton közt vagy,irj
Fejhető pasit keresek most Bp. Helyem van
Balatonberénybe pénteken vagy szombaton jön innen valaki nudizni?bi vagy meleg pasi?
Szopnék most Tápiobicske-Nagykáta környékén.még kb 1 órát erre vagyok
Sziasztok! Valaki a 8. kerületben hellyel? Szopatnék, vagy kölcsönösen kiverném. 50 éves, vékony, szőrös vagyok.
Sziasztok! Ma újpesten valaki aki szájjal kényeztetne? Kocsiban vagy ha van helyed akkor nálad. 40 es sportos kezdő bi vagyok.
Laci
Laci
Sziasztok,
Szopnék ma egy jòt,írj ha szopatnál,hely van,napközben is
Szopnék ma egy jòt,írj ha szopatnál,hely van,napközben is
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, pàrt. Bi pasi vagyok.
Sziasztok
Most a Népliget? Szopnék esetleg.
Most a Népliget? Szopnék esetleg.
Holnap délelőtt 11 körül a 405 út végén levő étterem-benzinkút parkolójában, maszti, orál vki?
fehérváron, vagy környékén nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Idősebb úr farkát számba, popsimba fogadnám rendszeresen. Simogatás, kellemes lágy összebújás. Tegyük meg .....
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Ma délután 4kor Debrecen Vekerin térdelnék
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Sziasztok!
Szolnok és környéke biszex partnert keresek
siorac69@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 15:17
siorac69@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Sziasztok!
siorac69@citromail.hu
siorac69@citromail.hu