Most valaki Győrben ? Szopnék 1 jót!
Budapest 2-3. ker. most? Hely ok
Valaki 16.ker?
Bp. 16-ik kerület-Centenáriumi ltp ápolt pasit szopnék
Most valaki Kecskeméten autós randira?
Sziasztok.
Debrecen környékén keresek maximum 45 éves,hellyel rendelkező aktív férfiakat.Akár kocsikázok is kisebb tavolságokat.Konkrétumok az adatlapomon. wink Jelenleg külföldön élek és augusztus első három hetére keresek partnert. Addig kialakíthatunk egy ismerkedős kapcsolatot. Ha érdekel,írj. smile
Debrecen környékén keresek maximum 45 éves,hellyel rendelkező aktív férfiakat.Akár kocsikázok is kisebb tavolságokat.Konkrétumok az adatlapomon. wink Jelenleg külföldön élek és augusztus első három hetére keresek partnert. Addig kialakíthatunk egy ismerkedős kapcsolatot. Ha érdekel,írj. smile
Most aktiv? 13.ker
Szent Imre tér buszsofőr van aki szopna?
Szia ! Ìrtam.
(Ez egy válasz Kiváncsibi üzenetére (2022. 06. 17. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szolnok környéken szopnek szopatnek
holnap korán
Írj pm
Szolnok környéken szopnek szopatnek

Írj pm
Sziasztok ma esti sexre keresem partnerem többes sexet is bp. P.megye
Ma 23 után szopnék, mélytorkoznék egy baráti, vagy haveri párt. Helyem van 15. kerben.
Budapesten mostanában keresek potens, passzív férfit. Hely megoldott, diszkréten.
Ma este valaki közös hoki, oral? Erzsébet híd, és kornyékéről?
Helyem van
Helyem van
Negyvenes bisex párként keresünk uni pasit 45 éves korig. Komárom Esztergom és Pest megye.
Szopnék! Szarvas?
Hetero filmekre maszti ma este? 43 éves férfi vagyok. 13.ker
Diszkrét passziv bi pasit keresek akinek számit a diszkréció nős pasilene a legjob
(vagy biszex pár) Heves Nográd Pest megyékben keresek

Sziasztok Hévízen ismerkedunk
Szia ìrtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 17. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 10:01
Törölt felhasználó (3979742)

Keddre,Szegeden aktívokat keresek.