Szopnék most Pesten hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok
Szopnék most Pesten hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok
Hosszú távra keresek Újbudáról aktív v uni jó szőrös srácot,összejárós,diszkrét kapcsolatra.
Bocskai út környéke!
42éves vagyok. Csak akkor írj,ha te is ilyenbe gondolkodol!Normális,kulturált levelet kérek!!!
Bocskai út környéke!
42éves vagyok. Csak akkor írj,ha te is ilyenbe gondolkodol!Normális,kulturált levelet kérek!!!
Érden szopatnék
Ma délután valaki Lébény környékén?
Ma 17 körül valaki Bp?
Szopnek ma bp!
Sziasztok! Ma estefelé keresek aktív, uni szexpartnert Budapest - Székesfehérvár között.
Most valaki?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 15:43

Ápolt, normális srácot keresek akit kielégíthetek orálisan. Lehet rendszeres is, illetve kereshetünk közösen lány partnert.
Ma délután valaki Bp?
Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 21. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 10:09
Törölt felhasználó (4655882)

Hol van a glory lyuk?
Club Tihany Hotel valaki?
Mostanàban Budapesten szeretnè valaki a 20/5-ös farkamat a szàjàba venni? Uni vagyok. Szabadban is oke
Vaskos faszt barátom szopnám havi rendszerességgel. Hely van ,de tudok utazni is. Gyula. Baszható vagyok,szeretem.Gecid számba alap.Bi pár is,sőt az igazi az lenne.!
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt.Hely van napközben is. Lehetsz hetero bi meleg
Szopnék ma Bp-n írj ha szopatnál egy jòt.Hely van napközben is. Lehetsz hetero bi meleg
Szia! 30 éves Győri magára és környezetére maximálisan igényes férfi vagyok. A passzív szerep vonz. Esti órákban esetleg valaki?
Budapest környékén taliznék, reptér, 18 ker.
Hol van a glory lyuk?
(Ez egy válasz Norbi8611 üzenetére (2022. 06. 21. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 07:15

Dunakeszi auchan glory lyuknál ma délelőtt valaki? Szoonék,szopatnék
Debreceni srácokat keresek.
Veszprémben ma valaki?