Tegnap keresgéltem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 06:20
Törölt felhasználó (4492892)

Hatvan most valaki
Békés megyében ma szopnék, farkat vernék spriccelésig. Privatban írj!
Ország középső részén valaki ma?
2 bi pasi keres bi nőt, bi párokat Marcali-Balatonmária környékén.
Zala somogy vas megyében keresek idősebb 50 60as pocakos aktív pasit, szívesen utazok ,szeretek szopni, és dugatni popsimat. Írj!
Hatvan most valaki
Szopnék ma 2 -3 körül Heves,Tenk,Besenyőtelek,Poroszló környékén
Holnap napközben normális bi pasi Bp. és környékéről? Részletek a társkeresős lapomon.
Ma este valaki bo belváros? Hely ok
Győrben keresek hétköznap 16 óra utántól szexpartnert. Fontos, hogy legyél ápolt, diszkrét és macis!
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Szopnék most Pesten hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok
Szopnék most Pesten hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok
Hosszú távra keresek Újbudáról aktív v uni jó szőrös srácot,összejárós,diszkrét kapcsolatra.
Bocskai út környéke!
42éves vagyok. Csak akkor írj,ha te is ilyenbe gondolkodol!Normális,kulturált levelet kérek!!!
Bocskai út környéke!
42éves vagyok. Csak akkor írj,ha te is ilyenbe gondolkodol!Normális,kulturált levelet kérek!!!
Érden szopatnék
Ma délután valaki Lébény környékén?
Ma 17 körül valaki Bp?
Szopnek ma bp!
Sziasztok! Ma estefelé keresek aktív, uni szexpartnert Budapest - Székesfehérvár között.
Most valaki?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 15:43

Ápolt, normális srácot keresek akit kielégíthetek orálisan. Lehet rendszeres is, illetve kereshetünk közösen lány partnert.