Debrecenbe férfias diszkrét pasival masztiznék és ha van kedve kényeztetném orálisan Is.
Ma estére, éjszakára keresek aktív partnert, aki szopatna. Hely szükséges Budapesten (leginkább 15, 14, 4 kerület), vagy autó. Többes sincs ellenemre. Továbbiak a profilomon.
Ápolt, fiatal fiút keresek masztira. Viszonoznod nem kell, csak kiélvezned. Nyíregyháza környékéről várom a jelentkezőket.
Szeged környékén valaki ?
Szopnék szopatnek Budán írj
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Lesz valaki Bükfürdőn holnap és/vagy hétfőn...?
Megnéznék a férfit ahogy kiveri előttem.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Újbudáról a Bocskai út környékéről keresek egy normális srácot hosszabb távra!!!!! Diszkréció adott!!!
Csak akkor írj privátba,ha te is ilyesmit keresel!!!
Újbudáról a Bocskai út környékéről keresek egy normális srácot hosszabb távra!!!!! Diszkréció adott!!!
Sziasztok a holnapi napra keresünk 1 főt estére a 11 kerbe egy kis közös időtöltést írjátok privátba
30-40-es pasi, aki szopatna dugna mostanság?

Reggel 7től valóban aktív partnerem keresem utazni tudok
Győr Mosonban pár keres AKTIV bi pasit, aki a pár hölgy tagja előtt megdugná a férfit. Természetesen a hölgy sem lenne hálátlan.
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van…
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van…
Vasmegyében közös faszverés,?
Szegeden szopnék szopatnék de dugható is vagyok hely van
Balatonlelle kornyékéről? Szopnék, nyalnék!
Szabolcs megye ?
Csupasz jó mérettű pasit keresnék
én verném szopnám farkad - hely van - diszkréció adott elvárt
Csupasz jó mérettű pasit keresnék
én verném szopnám farkad - hely van - diszkréció adott elvárt