Kedden valaki Pesten?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 13:05
Törölt felhasználó (4540842)

Kedden napközben, délelőtt főként keresek szophato farkát Pesten. Hely kellene hozzá.
Szigetszentmiklós környékén kocsival most aktiv bi pasi??
Valaki akunek van kedve szopni most szolnokon?
Szerda dèlelőtt biszex pasi nyèken??
Újbudáról a Bocskai út környékéről keresek egy normális srácot hosszabb távra!!!!! Diszkréció adott!!!
Csak akkor írj privátba,ha te is ilyesmit keresel!!!
Csak akkor írj privátba,ha te is ilyesmit keresel!!!
Szerdán Győrben orál viszonozva, délelőtt. Helyem lehet hogy lesz!
Sziasztok! Holnap a nyéki tavon leszek este 6tól, aki szeretné, használhatja a popsimat és a számat.
Tök jónak tűnt, de a szagok miatt a Dunakeszi Auchan gloryt nem fogom igénybe venni. Inkább vállalom az arcom, és kocsiban szopok, de nincs gyomrom a wc-hez... Júliusban leszek legközelebb. Ha valaki pont Bikalon lesz a kastélyszállóban, a "Palota fürdőben" talizhatunk. És...
Holnap délelőtt Dunaújváros környékén valaki ??
Sziasztok! Este kb. 9- ig. bringázok a Bp. 16.ker. és környékén.
megnéznék egy autós önkielégítést, vagy egyéb szexuális tevékenységet!
ha érdekel ebben az idősávban és helyen a móka, akkor privátban írj! 15 percenként rálesek az üzenetekre.
megnéznék egy autós önkielégítést, vagy egyéb szexuális tevékenységet!

Sziasztok! Ki jōnnek velem horgászni?
Sziasztok. (Voltam már itt korábban)
Keresek egy vékony,sportos,átlagos testalkatú,max 48éves határozott és egészséges férfit,alkalmi talira.Engem a passzív,vagy is a női szerep érdekel,de közös dolgokban is benne vagyok.Van egy kis tapasztalatom és bejött a dolog.Azt mondják,hogy nagyon helyes vagyok,de te majd ezt eldöntöd.
Röviden magamról: 26 éves 175 cm magas 74kg-os kissé csendesebb,de hamar feloldodó,sportos,vékony srác vagyok.Teljes mértékben diszkrét és egészséges fiú vagyok.Helyem sajnos nincs.Debrecentől 20km-re lakom.
Írj ha szeretnél megismerni.
Ha komolyabbra alakul a dolog,akkor viberen is beszélgethetünk illetve utazhatok is a közelben. Jelenleg külföldön élek és várhatóan Augusztus első három hétében leszek otthon és erre az időre keresek partnert.Addig ismerkedhetünk.
Keresek egy vékony,sportos,átlagos testalkatú,max 48éves határozott és egészséges férfit,alkalmi talira.Engem a passzív,vagy is a női szerep érdekel,de közös dolgokban is benne vagyok.Van egy kis tapasztalatom és bejött a dolog.Azt mondják,hogy nagyon helyes vagyok,de te majd ezt eldöntöd.
Röviden magamról: 26 éves 175 cm magas 74kg-os kissé csendesebb,de hamar feloldodó,sportos,vékony srác vagyok.Teljes mértékben diszkrét és egészséges fiú vagyok.Helyem sajnos nincs.Debrecentől 20km-re lakom.
Írj ha szeretnél megismerni.

Ha komolyabbra alakul a dolog,akkor viberen is beszélgethetünk illetve utazhatok is a közelben. Jelenleg külföldön élek és várhatóan Augusztus első három hétében leszek otthon és erre az időre keresek partnert.Addig ismerkedhetünk.
Ma és holnap bő spermájú fiút leszopnék.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakznék. Szívesen kipróbálnám a punci nyalást úgy, miközben dugják.
Helyem van, de utazni is tudok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Hétfőn napközben szopnék szopatnék Kecskeméti borotvált srácot
Nyíregyháza környéki kezdő bi vagy kíváncsi hetero fiúval ismerkednék.
Hétfőn Jánoshalma, Kiskunmajsa, Kiskunhalas, Soltvadkert vonalon déli órákban valaki fogadhatna egy bi kalandra, vagy elkísérhet Kecskemétről.
Hétfőn délután a nyéki nudin leszek cumira éhesen. Keress az adatlapom alapján.
Szhelyi bisex kölcsönös cumira?
Győrben vékony, sportos pasi??Helyed legyen..