Keszthelyen igényes fiú ma?
Idősebb farkat keresek rendszeresre a számba, popsimba. Rendszeresen bújjunk össze, simogatás, smár, szopok, nyalok, dughatsz., élvezz belém.
Sziasztok. Holnap délelőtt valaki autós kaland?
Tiszacsege és környékén?
Tiszacsege és környékén?
Repter kifutó vége Vecsés-Ecserki van kint valaki???
Igényes urat szopnék Keszthelyen! Hely kellene!
Sziasztok, van ma estére olyan a ki el is mer jönni? Potens pasit vagy párt keresünk.
Nyiregy - Debrecen vonalon keresem szopatómat akár meg is dughatsz.
Igényes partnerem keresem egy kis kalandra, Bp. Utazni tudj!
Felszopót keresek a 13ban!
Bi párt keresek,ahol a hölgyet ketten használjuk,minden nyílást.Majd a pasi megdug,szopat,miközben a nő engem szopik.
Sziasztok,
Ma Szentendre ?helyem van,minden érdekel biztonságosan
Ma Szentendre ?helyem van,minden érdekel biztonságosan
Ma délután, este Budán?
Valaki ma magnum szauna?
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Igényes urat szopnék Keszthelyen! Hely kellene!

Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Hétvégére szexpartnert keresek!
Vas megyében ma valaki?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Masztira, kukkolàsra, órálra, nudizni lehet csatlakozni srácok. Szürke autóval vagyok.