szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hoszszabb távra?
Bonyolultak kíméljenek!
Privátba írj!
Bonyolultak kíméljenek!
Privátba írj!
Sziasztok!Keresünk 09.06-ra normális,diszkrét biszex pasit érzéki szexre ...!Fotót ,telefonszámot légyszíves küldj privátban!

Hétvégére keresem partnerem.Fogadni is tudlak, utaznak is tudok.Szentendre és környéke.
Péntek délelőttre keresek lazulni vágyó férfit a 11. kerületben.
Szerdai és csütörtöki napokra keresek Debrecen -Nyiregyháza környékén kis farkú pasit / max. 14cm/ aki a barátnőm jelenlétében szopatna meg.
Sziasztok!
Szivesen taliznék Kecskeméten, hozzam hasonlo fiatal sportos sráccal, vagy párral.
21f
Szivesen taliznék Kecskeméten, hozzam hasonlo fiatal sportos sráccal, vagy párral.
21f
Későn láttam, partner lettem volna!
(Ez egy válasz feketeleves1 üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
43- éves férfit szopatna holnap valaki? Bp.13
Hali. Szolnok megyében keresek olyan embert, akivel megélhetem a vágyaimat. Kezdő vagyok és a passzív oldal érdekel. Bármiben benne vagyok. Írj üzit. Diszkréció és a normális megnyilvánulás fontos számomra.
Cegléd-Monor között valaki most?
Sziasztok! Székesfehérvár, jolnap napközben kölcsönös orál?
Sziasztok! Holnap napközben valaki kölcsönös orálra Székesfehérváron?

Keresem ma esti szopatómat!
Ki jōnnek velem horgászni? Békéscsaba és kōrnyéke.
Szia olyan pasi kell már aki a pasinak nékülem dugja ujjaza nyalja szájba dugja hosszú távon néha én is megyek vele nézönek meg masztizni nyalatni magam
Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Sziasztok, 45 éves kezdő bi vagyok. A héten szerda, csütörtök, vagy péntek szabad vagyok az Árpádhíd környékén. Helyem sajnos nincs de nekem jó nálad vagy kocsiban vagy akár a természetben is.
Valaki Bicske,Etyek körűl? Autóban
Partneremet keresem akit szophatnék akár rendszereen is.Utazás megoldható, diszkréció fontos.