Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Sziasztok! Bi férfivel, bi férfi tagú házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és kōrnyéke!
19 óra felé Kondorosi úti kifolyónàl Dunapart?
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Holnap délelőtt nyéken ismerkednék

hármasra keresünk vékony átlagos pasit mi 35 60 éves pasik vagyunk
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Partneremet keresem akit akár rendszeresen is orálisan kényeztenék. Diszkréció fontos ,utazás megoldható.
Pénteken napközben 08-14 ig keresek olyan férfit aki benne lenne egy kis játékban. Helyem van, csak fényképes csere után fogadok partnert. Privátban várok válaszokat. Eger és környéke.
Pénteken napközben 08-14 ig keresek olyan férfit aki benne lenne egy kis játékban. Helyem van, csak fényképes csere után fogadok partnert. Privátban várok válaszokat.f
Aktív pasi aki ma jár vagy jönne Monor Gomba fele egy kis hancúrozásra hely van.

Törölt felhasználó (4683139)

Egy sportoságból kissé megkopott, fiatalos gondolkodású, 50-es, 192 cm magas férfi vagyok, némi intelligenciával megáldva keres valakit aki megajándékozza az első saját nemmel történő szopás élményével. Kezdetnek azt hiszem ennyi elég lesz
. Félreértések elkerülés véget, férfi még sosem szopott le de ha a nagyszámú hölgy szopatása itt kellő rutinnak számít akkor nem lesz gond
Nagy tapasztalattal és étvággyal rendelkezem a hetero érában valamint a BDSM domináns oldalán.
Erős késztetést érzek a biszexualitás iránt azonban eddig semmilyen formában nem szexeltem a saját nememmel. Nos ezt az apró gátat kívánom a te segítségeddel átszakítani, lépésenként
, Budán

Nagy tapasztalattal és étvággyal rendelkezem a hetero érában valamint a BDSM domináns oldalán.
Erős késztetést érzek a biszexualitás iránt azonban eddig semmilyen formában nem szexeltem a saját nememmel. Nos ezt az apró gátat kívánom a te segítségeddel átszakítani, lépésenként

Egy sportoságból kissé megkopott, fiatalos gondolkodású, 50-es, 192 cm magas férfi vagyok, némi intelligenciával megáldva keres valakit aki megajándékozza az első saját nemmel történő szopás élményével. Kezdetnek azt hiszem ennyi elég lesz
. Félreértések elkerülés véget, férfi még sosem szopott le de ha a nagyszámú hölgy szopatása itt kellő rutinnak számít akkor nem lesz gond
, Budán

Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n délelőtti òrákban is akár.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt.Hely van.
Szopnék ma Bp-n délelőtti òrákban is akár.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnál egy jòt.Hely van.
Szia,
mennyi idős vagy? (Ez egy válasz Szepmihaly üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
mennyi idős vagy? (Ez egy válasz Szepmihaly üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután Ózdon szopatnék!
Keresek valakit aki bevezet kicsit a bi világába, passzív szerep érdekel. Nyíregyre utazni tudok, helyem nincs sajnos.
Zalaegerszeg-Bp útvonalon ma valaki? M7, 8-as út....
Most valaki Pest?