Miskolcról Pestre M3-ason valamelyik pihenőben, valaki kielégítene??
Barátomat keresem akit akár rendszeresen is oralisan kényeztetnék .Diszkréció fontos , utazás megoldható .
Szeptember 23-24 én Érd + 30 km körzetében keresem, női rucis passzív, Sub cicám, vagy biszex párt ahol a férfi passzív.
Valaki szopna nagyon tele vagyok több napos! Bp. 10,17 ker környéke. Írj!!
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
A kepen lathato faszomat, alaposan,nem 5 percig szopni
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Péntek késő estére keresek Kecskemét környéki biszex párt mindenki örömére
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. képek, videók profilon
Bi párt, pasit néznénk sex közben Marcali környékén.

Ma del korul glory hole szopnek adatlapom szerinti helyen. Privat glory van itthon.
Sziasztok. Szabolcsban uni pasit keresek nem csak egyszi talikhoz.
Sziasztok 26 éves meleg srác vagyok nagyon örülnék ha Budapest környékén elvinne motorozni valaki
Pénteken napközben Nyiregyháza es környékén ápolt, kellemes farkát szopnék, viszonzás nélkül, benyelve.... privát üzenetet irj
Sziasztok
Mit lehet tudni rólad?
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2022. 09. 21. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap reggel vagy napközben leszophatok valakit mélytorkosan? Budapest-pestmegye-hevesmegye környékén lenne jó.
Holnap reggel vagy napközben leszophatok valakit mélytorkosan? Budapest-pestmegye-hevesmegye környékén lenne jó.
Sziasztok!
Most esetleg rómainál valaki?
Most esetleg rómainál valaki?
Szegeden vagy kecskeméten keresek hellyel rendelkező férfit vagy párt ma