Kìvàncsi heterókènt benyomnàm egy fiatal vèkony popsiba jövőhèten szolnok 60 km es körzetben
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok! Ma késő este, M0 Alacskai pihenőben kamionos kaland??
Hévíz vagy környéke valaki?! Talizzunk !

Sziasztok mai napra keresek aktiv pasit helyed legyen vagy szabadban esetleg kocsiban Bp
Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeret pasikat dugni felcsatolhatóssal vagy szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy strapon segítségével. Tehát nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeret pasikat dugni felcsatolhatóssal vagy szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy strapon segítségével. Tehát nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok, ma este Eger - Pécs útvonalon szívesen megpihennék, hosszabb távú barátság alapjaként kötetlenül. Leginkább bi, vagy bi érdeklődésü Párnál, esetleg srácnál. Privátban elérhető vagyok.
Izgalmas autos kalandot keresek. Szep idoben sokmindenre nyitotttan.

13.kerbe felszopót keresek!
Pár vagy aktív pasi ma este?? Bp. és környéke..
Sziasztok.
Mai nap passzív srácot 20-40 kor közöttit keresek hellyel Bp.
Mai nap passzív srácot 20-40 kor közöttit keresek hellyel Bp.
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok smile
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok smile
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Sziasztok valaki meg maszirozna Ajka ès környèke
Baja Halas környékén szopnék, szopatnék. Helyem van.
Bp-i aktiv hellyel delott par orara?
Kukkolnám ahogy kivered, Tatabánya környéke.
Bp közös maszti? Hely kell.
Bp aktiv hellyel most?
Sziasztok, cumiznék ma Dombóvár környékén.
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. képek, videók profilon