Helló írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 24. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 24. szombat 18:29
Törölt felhasználó (4564862)

Most késő este/éjszaka szopnék, illetve meg is lehet baszni! Korrekt, ápolt, rendes vagyok. Este 21 órától, kb éjfélig a belvárosban leszek, egy szórakozóhelyen, ott is tudunk szexelni. Idősebbekre, nagyon macisokra bukom, (45-80éves), (100-140kg). Helyem vagy kocsim nincs a szexhez. Kocsidban is szophatok. Vagy el is vihetsz magadhoz. Vagy park, pad, bokor. Meztelenül is ok, számba, arcomra élvezhetsz. Smár, tapi, ujjazás is mehet, ha szereted. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj nyugodtan és tali!! BUDAPEST
Most késő este/éjszaka szopnék, illetve meg is lehet baszni! Korrekt, ápolt, rendes vagyok. Este 21 órától, kb éjfélig a belvárosban leszek, egy szórakozóhelyen, ott is tudunk szexelni. Idősebbekre, nagyon macisokra bukom, (45-80éves), (100-140kg). Helyem vagy kocsim nincs a szexhez. Kocsidban is szophatok. Vagy el is vihetsz magadhoz. Vagy park, pad, bokor. Meztelenül is ok, számba, arcomra élvezhetsz. Smár, tapi, ujjazás is mehet, ha szereted. Ingyenes szex! Reggel 4-ig üzenj nyugodtan és tali!! BUDAPEST
Monor körül valaki?

M a este éjszaka valaki Solt és környékén fius játék?Csak két pasi Privát üzenetet irj!Hely sajna nincs
valaki szopatna ma Bp? hely kell 23/f
Most aktiv pasi Vacon?
Hello!
Vasárnap délelőttre Komáromban vagy környékén kalandoznék.
Korrekt, igényes, diszkrét partnert keresnék hosszú távra is.
Szép napot.
Vasárnap délelőttre Komáromban vagy környékén kalandoznék.
Korrekt, igényes, diszkrét partnert keresnék hosszú távra is.
Szép napot.
Sziasztok! Budapest, 2. kerületben ma valaki?
Keszthely környékén valaki ?
Szolnokon szopnék ma valakit
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. képek, videók profilon
Kecskeméten megnézném két pasi szexelését,kíváncsi vagyok!
Sziasztok!Párt,Hölgyet,Urat fogadók ma este anyagiaktól mentes érzéki masszírozásra.....Szimpátia fontos!Privátban küldj telefonszámot és megbeszéljük.Hajdú-Bihar!
Sziasztok! Tatabánya környékén valaki?
Kìvàncsi heterókènt benyomnàm egy fiatal vèkony popsiba jövőhèten szolnok 60 km es körzetben
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok! Ma késő este, M0 Alacskai pihenőben kamionos kaland??
Hévíz vagy környéke valaki?! Talizzunk !

Sziasztok mai napra keresek aktiv pasit helyed legyen vagy szabadban esetleg kocsiban Bp
Helló!
Olyan hölgyet keresek, aki szeret pasikat dugni felcsatolhatóssal vagy szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy strapon segítségével. Tehát nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgyet keresek, aki szeret pasikat dugni felcsatolhatóssal vagy szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés megdugni egy férfit egy strapon segítségével. Tehát nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el.
Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal. 41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.