Ma valaki. Helyem van délelőtt miskolc mellett.
Veszprém környékén szopatnèk.
Orálhoz, nyaláshoz keresek aktívat! Csak sex!
Sziasztok Budapest hajnali órákban korán puskás stadion környékén még várom a buszt jó farkú pasit szopnék 25 éves meleg srác vagyok
Most éjszaka szopnék Bp-en. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Rendes, ápolt, jóképűnek mondott passzív vagyok. Kocsidban is ok vagy nálad. Házhoz is tudok menni most éjszaka Budapesten. Inkább idősekre, nyugdíjasokra, macisokra bukom. Ingyenes szex! Írj és talizzunk most éjszaka! Reggel 04 óráig elérhető vagyok.
Szívesen kielégítenék egy helyes bi párt orálisan. :P
Észak Buda vagy annak az agglomerációja valamikor a héten?
veszprém, környékén srácokkal ismerkednék
Passziv bisex pasi vagyok aktivat vagy bisex part keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Kevésbé függetlenként (a többi stimmel) előfordulhat ilyen
(Ez egy válasz annalacbi üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 20:31

Sziasztok. Van itt olyan pasi aki függetelen , uni biszex, és szeretne a házi barátunk lenni?
Budapest most? Hely ok.
Sziasztok. Van itt olyan pasi aki függetelen , uni biszex, és szeretne a házi barátunk lenni?
Vas megyében, Szombathelyen vagy Celldömölkön keresek partnert, akár hosszú távon is!
Férfias, értelmes, nem túlsúlyos és diszkrét 30-40 körüli hasonlót keres elsősorban orálra és/vagy hokira Budapesten.
Veszprém Fehérvár. Igényes max 40 jó testű méretű sráccal kipróbálnám a dugást passzív szerepben! Csak komolyak és egészségesek!!!!! Kép nélkül ne. Viber számot adok majd
Sziasztok. Biszex férfitagú párral ismerkednék.
Szia ! Zoli vagyok Gyomaendrődről. Csak most vagy ott vagy állandóan. Utazni tudó vagyok,diszkrét kapcsolatot keresek. Bi vagyok,szopok,dugható vagyok.
(Ez egy válasz fecó0405 üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap napkozben Bukfurdon a szauna vilagban valaki?
Holnap este 9 után szopnék Zalaegerszegen. Helyem van.
Szegeden, szerda de.dugatnám popsim,megyek és dughattok többen.