Sziasztok!
Sperma imádó hölgyet, párt, pasit keresek extrém élvezetre! Egészséges életet élő 40es pasi vagyok. Pohárba verném ki a farkamat amit elöted spriccelném bele, olyan jelentkezzen aki meg is inná! Élvezeten szép fehér sűrű finom ízű. Baranya megye Pécs és környéke!
Sperma imádó hölgyet, párt, pasit keresek extrém élvezetre! Egészséges életet élő 40es pasi vagyok. Pohárba verném ki a farkamat amit elöted spriccelném bele, olyan jelentkezzen aki meg is inná! Élvezeten szép fehér sűrű finom ízű. Baranya megye Pécs és környéke!
Délelőttönként meztelenkedni szerető pasit keresnék akinek van helye.
Javítok: ... heterók, biszexek...
Kiverném egy hetero farkát, golyónyalogatás is belefér simán
Helyed legyen.
Én Újpesten vagyok, utazni tudok.
Rendszeresen lenne fasza
Írjátok hetedik, biszexek, egy valakit keresek fixre.

Helyed legyen.
Én Újpesten vagyok, utazni tudok.
Rendszeresen lenne fasza
Írjátok hetedik, biszexek, egy valakit keresek fixre.
Sziasztok
Többesre keresek aktív vagy uni srácokat Gyms vagy Vas megye környékén.
Többesre keresek aktív vagy uni srácokat Gyms vagy Vas megye környékén.
Üdv! Merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 11. kedd 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 11. kedd 04:57
Törölt felhasználó (4684701)

Hali! Mostanában szopatna valaki? Bp.
Sziasztok. Szabolcsban keresem bi uni barátot álandóra.
Autós maszti most valaki Tatabányán?
8-as út környéke?
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ma délelőtt tervez valaki kimenni a reptéri kifutóhoz?
Aktív vagy uni srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele 14-20 óra között rá érek hely is van.
196/110/40 igényes potens sportos testalkatu Nyiregyhazi ferfi ismerkedne
Ma délelőtt 9-14ora között szopni imádót keresek kor alkat nem számít de kölcsönösen is mehet Ózd barcika eger ozd között
Ma délelőtt 9-14ora között szopni imádót keresek kor alkat nem számít be agyolcsonoset ozd barcika eger ozd között
Szopnék, dugatnám magam, kazincbarcika, miskolc.
Debreceni uni pasival ismerkednék!
Kortól függetlenül szopnék Nyiregyen, helyem nincs, szabadban is ok. Délután 5 körül jó minden nap
Csütörtök este 10re Neszmélyre orálra keresek.
(Ez egy válasz Dagisz üzenetére (2022. 10. 11. kedd 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtök este 10-re orálra keresek.