Sziasztok! 23 - éjfél között 17.kerben valaki könnyítene kicsit magán?
13kerbe biszex pasik?
Veszprém-Zirc környéke valaki ma este? Csak uni vagy aktív srác èrdekel
ha kíváncsi heteró vagy az előny

Én is. Valaki? Van szabad fél órám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 16. vasárnap 12:11
Törölt felhasználó (4679584)

Akadt valaki?
Nyergesen szopatnék, ha érdekes lehet.
Nyergesen szopatnék, ha érdekes lehet.
Bp 13.ker vagy ujpesten passzivkent talalkoznek valakivel. Ma este/ejszaka
Hétfőn napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Cegléd és környékén keresek szép farkú partnert, akit szájjal kényezthetek.
Nyíregyházi,hellyel rendelkező aktív/uni,nem dohányzó pasival ismerkednék.
Holnap reggel 9:00-14:00-ig játszunk Újpesti lakásunkban. Kifejezetten bizarr, mocsok (scat) kedvelő aktív BI pasit keresünk min. 18 cm-el. Csak Viberre válaszolunk így szám nélkül ne is írj ránk. 4-5 főnek van hely, nőt és pasit is dugni kell, meg adni amit csak tudsz. smile
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Állandó kapcsolatra keresek srácot aki szeret idősebb partnert szopatni. Helyem nincs, ha van kocsid ott szívesen leszoplak, számba élvezhetsz. Két fasz is jöhet.
Továbbra is keresek olyan embert, aki szivesen megszopatna. Nyíregyházán, délután 5 körül állomás, vagy ha van autó ott is oké.
Helyileg hol vagy?
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 16. vasárnap 12:42

Ingyenes, egész testes 1,5 órás teljes test masszázs. Írj, ha jönnél
. Tanultam és van masszázs ágyam.

Ma este szopnék autóban . Komárom Esztergom megye

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn

Akadt valaki?
Nyergesen szopatnék, ha érdekes lehet. (Ez egy válasz Oral75 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyergesen szopatnék, ha érdekes lehet. (Ez egy válasz Oral75 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktívat keresek ma délutánra.
Ma du 4 után szopatnék esetleg duglak is észak pesten, helyed jó ha van, de autóval leszek, esetleg szabadban is tudok helyet.