Nyíregyházi,hellyel rendelkező aktív/uni,nem dohányzó pasival ismerkednék.
Holnap reggel 9:00-14:00-ig játszunk Újpesti lakásunkban. Kifejezetten bizarr, mocsok (scat) kedvelő aktív BI pasit keresünk min. 18 cm-el. Csak Viberre válaszolunk így szám nélkül ne is írj ránk. 4-5 főnek van hely, nőt és pasit is dugni kell, meg adni amit csak tudsz. smile
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Állandó kapcsolatra keresek srácot aki szeret idősebb partnert szopatni. Helyem nincs, ha van kocsid ott szívesen leszoplak, számba élvezhetsz. Két fasz is jöhet.
Továbbra is keresek olyan embert, aki szivesen megszopatna. Nyíregyházán, délután 5 körül állomás, vagy ha van autó ott is oké.
Helyileg hol vagy?
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2022. 10. 16. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 16. vasárnap 12:42

Ingyenes, egész testes 1,5 órás teljes test masszázs. Írj, ha jönnél
. Tanultam és van masszázs ágyam.

Ma este szopnék autóban . Komárom Esztergom megye

Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn

Akadt valaki?
Nyergesen szopatnék, ha érdekes lehet. (Ez egy válasz Oral75 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyergesen szopatnék, ha érdekes lehet. (Ez egy válasz Oral75 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktívat keresek ma délutánra.
Ma du 4 után szopatnék esetleg duglak is észak pesten, helyed jó ha van, de autóval leszek, esetleg szabadban is tudok helyet.
Fehérváron valaki aki szeretne egy gyors farok verést ?
Sziasztok! Partneremet keresem bi kalandra. A nap folyamán. Bp
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
szopatnék,szopnék.ma Tbányán
Még mindig keresem: 11ker Bocskai úton aktív srácot!
Állandóra. Privátba írj!
Állandóra. Privátba írj!
Sziasztok. Miskolc környéke valaki?
Sziasztok! Ma valaki Pápa-Veszprém környékén az esti órákban? Uni vagy aktív srácot keresek, lehetsz kíváncsi heteró is