Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Dél-Dunántúl
Utazni tudok helyem nincs
Kedvelem a női fehérneműket rucikat
Dél-Dunántúl
Utazni tudok helyem nincs
Kedvelem a női fehérneműket rucikat
Szabolcsi pasikat keresek
Sziasztok eger ès környèkén keresnék aktiv bi pasit akit leszophatok.utazni tudok de helyem is van.
Budapesten szopnék vagy kézzel megfejnék valakit. Helyem van, ha csak kivernéd előttem az is ok. Férfias magas pasi vagyok
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt
Én bi passzív női fehérneműs..
Tangában eléd guggolnák...
Én bi passzív női fehérneműs..
Tangában eléd guggolnák...
Szabolcs megyeből most valaki?
Borsod, Nógrád, Heves megye ? Eger, Ózd kk ?
Most délelőtt Hatvanba valaki
Sziasztok,
Vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék
Tangában eléd guggolnák
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék
Tangában eléd guggolnák
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Budapest ma delelott? Hely ok.
Ma Pécsen kocsiba megszopatnék egy pasit,szám privátba
Debrecenbe elhanyagolt férjet férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Most fiu? 3.ker. 43 éves férfi vagyok.
Rendszeres szopatópartnert keresek.
Budapesten most? Hely ok.
Sziasztok!
Kazincbarcikán keresek aktív, nagyobb mérettel rendelkező partnert egyoldalú orálra.
Kazincbarcikán keresek aktív, nagyobb mérettel rendelkező partnert egyoldalú orálra.
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Sziasztok! Ma esetleg holnap este a II/A.kerületbe szopna valaki , szopatnék!
Szép Estét!
Ma estére keresek srácot/férfit, aki szeret szopni Pesten. Imádom, ha hosszan kényeztetik a farkam. Kölcsönös maszti, illetve orális lehet. Filmet is nézhetünk közben. Helyem sajnos nincs.
Ma estére keresek srácot/férfit, aki szeret szopni Pesten. Imádom, ha hosszan kényeztetik a farkam. Kölcsönös maszti, illetve orális lehet. Filmet is nézhetünk közben. Helyem sajnos nincs.
Üdv! Ma este találkoznék uni,passzív pasival!!Győr!