Helló!
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel tenne egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismerettségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel tenne egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Szia Sümeg mellett szívesen szopatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 24. hétfő 16:48
Törölt felhasználó (3664632)

Sümeg-Tapolca-Keszthely környékén uni vagy aktív srác aki ma találkozna? Esetleg kíváncsi hetero?
Sziasztok!
Most csütörtök késő estére keresek, igényes, fogadni tudó srácot, legfőképp kölcsönös orálra.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszönöm!
Most csütörtök késő estére keresek, igényes, fogadni tudó srácot, legfőképp kölcsönös orálra.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszönöm!
Üdv! Ma este találkoznék uni,passzív pasival!!Győr!
Szép Estét!
Ma estére keresek srácot/férfit, aki szeret szopni Pesten. Imádom, ha hosszan kényeztetik a farkam. Kölcsönös maszti, illetve orális lehet. Filmet is nézhetünk közben. Helyem sajnos nincs.
Ma estére keresek srácot/férfit, aki szeret szopni Pesten. Imádom, ha hosszan kényeztetik a farkam. Kölcsönös maszti, illetve orális lehet. Filmet is nézhetünk közben. Helyem sajnos nincs.
Sziasztok! Ma esetleg holnap este a II/A.kerületbe szopna valaki , szopatnék!
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Sziasztok!
Kazincbarcikán keresek aktív, nagyobb mérettel rendelkező partnert egyoldalú orálra.
Kazincbarcikán keresek aktív, nagyobb mérettel rendelkező partnert egyoldalú orálra.
Budapesten most? Hely ok.
Rendszeres szopatópartnert keresek.
Most fiu? 3.ker. 43 éves férfi vagyok.
Debrecenbe elhanyagolt férjet férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Ma Pécsen kocsiba megszopatnék egy pasit,szám privátba
Budapest ma delelott? Hely ok.
Sziasztok,
Vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék
Tangában eléd guggolnák
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Vékony sportos megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék
Tangában eléd guggolnák
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Most délelőtt Hatvanba valaki
Borsod, Nógrád, Heves megye ? Eger, Ózd kk ?
Szabolcs megyeből most valaki?
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt
Én bi passzív női fehérneműs..
Tangában eléd guggolnák...
Én bi passzív női fehérneműs..
Tangában eléd guggolnák...
Budapesten szopnék vagy kézzel megfejnék valakit. Helyem van, ha csak kivernéd előttem az is ok. Férfias magas pasi vagyok