Budán szopatnék, szopnék , élvezkednék
Miskolc közelében passzív női fehérneműsként keresek szexet. Nők, asszonyok, párok is érdekelnek.
Miskolcon ismerkednék, havert keresek.
Ózd - Miskolc vonalon keresem ma estére partnerem egy jó farku pasi személyében ! Helyem van ! Olvasd el az adatlapom ! Nem levelező partnert keresek és nem kell nyálas szia hello ! Csak szex ! Tömény biszex élvezet ! Kölcsönösen mindent oda -vissza ! Telszám csere ok ,Viberen is írhatunk ! Csak akkor irj ha mersz randizni és eljössz ! A szex részét biztos h nem fogod megbánni ! Nagy farok előny , nagy előny !
Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Idősebb Úrnak szopnám a farkát Budapesten.
Győr és környékén valaki? Csajom nélkül keresek parnert, írjatok
Holnap reggeli indulásal Cegléd és Debrecen között fogadhatna valaki. Az adatlapom szerint
Bekescsaban szopnek
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! Hosszú távra keresek, diszkrét velem egykorú vagy fiatalabb havert. Borsod-Heves megye, előny ha van helyed. Kapcsolatban élek, nem szeretnék alkalmi dolgokat. Többit privátban.
Van helyem Miskolctól 40 km ! Leszophatjuk egymást ! A többit megbeszéljük ! Egesz nap johetsz ! Este is ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 29. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 09:22
Törölt felhasználó (4688436)
VIP

Miskolcon vagy a környékén,kölcsönös szopásra most valaki?
Kecskemét környékén pasit szopnék ma estefelé, esetleg közös maszti, privát üzenetet kérnék
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

kölcsönös orálra keresem partnerem, Monor és környéke, hely kellene
Vas megyében állandó partnert keresek.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én nagydarab férfias pasi vagyok.
Sárváron 2 bi pasi szopatna.
lajosmizsén (kecskemét mellett) hokiztatnék, lábat nyalnék :P
Anyagias is érdekel.