Miskolc-Mezőkövesd.Kölcsönös szopásra keresek,hellyel rendelkezőt.Ma délután tudok menni.Bármilyen megoldás érdekel.
Ma estére keresek egy aktív uni partnert minden jóra én egy szenvedélyes uni srác vagyok fogadni tudok Nagykőrösön
Győrből valaki
Üdv.
Állandó,titkos kapcsolatra keresek egy normális srácot 11ker Bocskai úton És környékén.
Bonyolultak kíméljenek!
Privátba írj!
Állandó,titkos kapcsolatra keresek egy normális srácot 11ker Bocskai úton És környékén.
Bonyolultak kíméljenek!
Privátba írj!
Ma estére keresek aktív pasit minden jóra szeretek szopni és szeretem ha dugnak helyem van fogadni tudok Nagykőrösön
Veszprém környékén szopatnék.
Helló valaki Tiszakécske és környékén aki talizna ismerkedne szopna írj privátban köszi szépen
Helló valaki Tiszakécske és környékén aki talizna ismerkedne szopna írj privátban köszi
Miskolcon szopnék helyem van!
Ma szopnék vagy síkosítós kézzel fejnék Bp. Helyem van
Most valaki Sopronba?Csupasz kemény FASZOM van......Nem bánod meg.......akár hol.
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén pasi,pasik aki szeretne szopatni vagy popót dugni helyem van, diszkréció higiénia fontos.
Raerne most valaki aki jol torkon dugna ? Mehet a melytorok es kenyszerszopatas is.
NYIREGYHAZAN keresek aktiv vastag jomeretu sracot aki kemenyen megdolgozna a torkom
Nem kövér fiút szopatnék vagy leszopnék.
Sziasztok. Ma este debrecenbe szopni szeretne valaki?
Érdi bi pasi?
Veszprém vagy környékén ma srác? Szabad az egész napom
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Marcaliban közös farokveréshez srác, pasi?