Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
A hétvégén Cegléden partnert keresek minden jóra!
SZEGEDEN vagy erre járóban vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Cegléden a mai nap partner minden jóra?
Ma délelőtt Nyiregyen valaki szeretné ha leszopnám?
Aktív vagy passzív partnert keresel?Izgi képeid vannak.
Sziasztok!
Ajka-Tapolca k. helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka-Tapolca k. helyel rendelkező partnerem keresem.
Kölcsönös farokverés Marcali környékén két bi pasival?
Sziasztok,jó reggelt. Most szívesen le szopnék egy szép,csupasz farkat,helyem van,a XVI.ban.
Cegléden a mai nap partner minden jóra?
Bi parokhoz csatlakoznek aktiv vagyok bp-n
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Holnap reggel fél9 környékén a dunakeszi glorynál leszek! Lenne valaki aki átlógatná nekem? Élvezni fogod garantálom
Cegléden kalandot keresek!
Kedden,Solt környékén aktívokat meglátogatnék
Sziasztok! Tatabányán v a környéken szopnék, szopatnék. Irjatok PW
65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK
Győr és környékén találkoznék ma 6 után uni vagy aktív sráccal
lehetsz kíváncsi hetero is