Ma este Érd-Budaörs-Biatorbágy környékén autóban cumiznék.
Sziasztok holnapi nap bi pasit vagy párt keresek Budapesten helyem dellelőt van àpoltsag diszkrécio higénia fontos
Helló! én befeküdnék egy jó masszázsra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 07:52
Törölt felhasználó (4671903)

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Fehérváron valaki szeretne egy autós szopást ?
A szappanos képek nagyon jók. Szappanoznám én is.
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tatabányai vagy környéki bi,meleg sráccal vagy bi pasi tagú párral ismerkednék....találkoznék.Viber,Telefonszámcsere már az elején alap!!!Helyem van.
Holnap délelőttre keresek többesre aktív vagy uni srácokat .
Hely van Bükfürdő mellett.
Hely van Bükfürdő mellett.
Most valaki aki kiverné nekem a kocsijában és szereti ha sok jön?
Dunaplazanal vagyok…

Valaki most nógrádba?
Csak bi parok bp-n ha meg letezik itt valos parok
Nagyon izgalmasak a képeid.
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
pécs környékén valaki aki autóval van ? ( full kezdőként )
11.06. Vasárnap este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
nagyon jó az adatlapod...
szép fotók..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 14:14

Törölt felhasználó (884272)

16:00 körül Dunakeszi Auchan Glory ?
Veszprém és környékén srácok ma valaki?

Budán ma délután?
Én vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 14:14
Törölt felhasználó (884272)

16:00 körül Dunakeszi Auchan Glory ?
Békéscsabán és környékén szopnék, szopatnék!
Keresek hellyel rendelkező passzívat, aki szeret orálisan kényeztetni. Nem gond ha kezdő.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.