Bekescsaban szopnek faszt?
Szép napot. Debrecen, és környéki biszex férfitagú párral ismerkednék.
Sziasztok. Holnap (vasàrnap) Bp belvàrosban szopnék hellyel rendelkezőt.. írj pm..

Miskolc vki?
Cegléden ma kit kényeztethetek? Helyem van kora délutánig.
Bi parokkal ismerkednek bpn aktiv vagyok
13 ker? Szombat reggeli lazulásra?
Sziasztok!
35 éves vagyok, 18 mérettel.
Keresek egy fiatalos illetőt aki ma alaposan, leápolja a farkam.
Helyen van Iváncsán.
35 éves vagyok, 18 mérettel.
Keresek egy fiatalos illetőt aki ma alaposan, leápolja a farkam.
Helyen van Iváncsán.
ma cumiznék lajosmizsén, de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó

ma délután bp-n szopnék

Heves megyeben keresnek hellyel rendelkezo partnert delelott vagy kora delutanra. Kellemes par orat eltolteni, perv dolgok is okes
en foleg passziv esetenkent (crossdressereknel) uni

Heves megyeben keresnek hellyel rendelkezo partnert delelott vagy kora delutanra. Kellemes par orat eltolteni, perv dolgok is okes
en foleg passziv esetenkent (crossdressereknel) uni

Olyan normális,hétköznapi,földön járó srácot keresek hosszabb távra 11ker Bocskai úton,akivel beszélgetni is lehet komoly dolgokról,életről stb.
Tudom,hogy minden oldalon szinte ugyanazok vannak,de bízom abban,hogy egyszer olyan is lesz nem 20 percben gondolkodik,nem primitív,nem tűnik el és ehhez hasonló cselekedetek!
Szinte esélytelen: de hátha.
Privátba írj: nagyjából egy rövid bemutatkozót,ha ez nem sikerül (Már a bemutatkozót megírni)többiről felesleges írni.
Remélem legalább 1 ember lesz,aki érti mit is keresek!
Privátba írj!
Tudom,hogy minden oldalon szinte ugyanazok vannak,de bízom abban,hogy egyszer olyan is lesz nem 20 percben gondolkodik,nem primitív,nem tűnik el és ehhez hasonló cselekedetek!
Szinte esélytelen: de hátha.
Privátba írj: nagyjából egy rövid bemutatkozót,ha ez nem sikerül (Már a bemutatkozót megírni)többiről felesleges írni.
Remélem legalább 1 ember lesz,aki érti mit is keresek!
Privátba írj!
Sziasztok! Keresnék Budapesten masszőrt aki anyagiaktól mentesen megmasszírozna, a többi majd alakul! Hely kellene!
Reggel orál Neszmélyen?
Csinálj egy adatlapot és akkor hátha nem kell majd félóránként hirdetést feladnod.
(Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2022. 11. 11. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Esztergom környékén egy oda vissza orál szombat délelőtt?
Srácok hétvégi popsi baszós házi buliba valaki csatlakozna Pesten? Írj elérhetőséget aztán legyünk többen
Marcali környékén srácok, pasik?
Délpesten most szopnék sexelnék 1 szép farokba bele ülnék