Reggel orál Neszmélyen?
Csinálj egy adatlapot és akkor hátha nem kell majd félóránként hirdetést feladnod.
(Ez egy válasz Unibi2315 üzenetére (2022. 11. 11. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Esztergom környékén egy oda vissza orál szombat délelőtt?
Srácok hétvégi popsi baszós házi buliba valaki csatlakozna Pesten? Írj elérhetőséget aztán legyünk többen
Marcali környékén srácok, pasik?
Délpesten most szopnék sexelnék 1 szép farokba bele ülnék
Egerben szopnek.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

41 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Bi párokkal ismerkednék!
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Szia pl nekem lenne kedvem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 11. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 11. péntek 17:56
Törölt felhasználó (1856)

Mostanában lennék kedve valakinek egy kis közös masztira, esetleg közös orálra? Gubacsi út környékén?
Sziasztok most sexre keresem sexpartereim bisex f volnék dél psst és környéke
Mostanában lennék kedve valakinek egy kis közös masztira, esetleg közös orálra? Gubacsi út környékén?
NYIREGYHÁZA?
.
.
Heves, Nógrád, Borsod megye? pasit keresek
8 után Győrben szopnék egy kemény farkát.
Ma este ,hellyel rendelkező ápolt pasit keresek Budapesten ☺️☺️
Budapest ma? Hely ok.