65 éves, full meleg szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj! Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK
Siófok környékén akinek van kedve cumizni,van itt olyan ember ?
Havert keresek aki tudja szopni magát!
Sziasztok! Holnap reggel aktiv pasi a 13-ban???
Valaki megnézné viber camban ahogy most kiverem?
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
11ker Bocskai úton aktív srác lenne hosszabb távra??
Hátha egyszer olvassa valaki,aki erre lakik vagy rendszeresen erre jár.
Diszk max
Privátba írj!!!
Hátha egyszer olvassa valaki,aki erre lakik vagy rendszeresen erre jár.
Diszk max
Privátba írj!!!
Srácok Veszprém-Szfehérvár környékén ma valaki? Csak uni vagy aktív sràcot keresek, esetleg kíváncsi heterót
Nagy farkú,pesti kandurt keresek!
Hegyeshalom határ. Kamionomban bisex fiút vendégűl látnák. Keress privat
Engem lecumizhatnál.
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2022. 11. 12. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Szopatnék, szopnék. Tatabánya nekem ok.
Szia. Szopatnék, szopnék. Tatabánya nekem ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 15:47
Törölt felhasználó (4635162)

Tatabányán valaki?
Hódmezővásárhelyen kanos pasi farkát tövig bevenném!

Marcaliban srác?
Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Urat szívesen fogadnék.
Üzenetet privatban!
Urat szívesen fogadnék.
Üzenetet privatban!
Nyiregyen AKTIV pasi aki szopatna?
.
.
Sziasztok! Idősebb,macis pasit keresek,kölcsönös szopásra! Pilisvörösvár,Dorog,Esztergom környékén!
Pesten 15-én kedd napközben keresem tiszta diszkrét alkalmi haveromat kölcsönös hokyra, simire stb.stb .
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
kipróbálnám milyen egy tiszta egészséges faszt merevre szopni, még nem volt részem benne ezért mindenképp kölcsönösen szeretném. De szeretek dugni is szeretem a csupasz formás kerek feneket főleg ha női tangás. Bi pár is ok. Helyem az nincsen. Én 40es nős ápolt diszkrét.
hali biszex 27 éves budapest, 11. kerület környékén keresnék fiút akivel huncuttkodhatunk! akár ma is