Most valaki 17ker Ecser környékén aki szopna viszonzás nélkül?
Sziasztok! Pest környékén (Monor) keresnék valakit kölcsönös orálra! Nem feltétlen azonnal, de minden megbeszélés kérdése.

Helo, bi 25 eves (passiv) ferfi keresek valakit online jatekokra, mindenbe benne lennek
irjatok privatba

Ma estére szexpartnert keresek Eger és környékén.
Most, este, 23h-24h között, egyoldalúan szopnék! Kocsidban is ok. Bp. Nagyvárad Tér mellett vagyok.

Törölt felhasználó (4564862)

Most, este, 23h-24h között, egyoldalúan szopnék! Kocsidban is ok. Bp. Nagyvárad Tér mellett vagyok.
Sziasztok.
Hetero vagyok de kiváncsi. Megnézném ahogy elottem kiveri valaki, esetleg en is vernem neki. Ha nagyon ugy erzem kiprobalnam milyen gumiba szopni vagy nelkule talan. Nem tudom meg. Budapesten kizarolag es csak ha komolyan valaki ilyenbe benne lenne. 35 vagyok macis normalis. Elony lenne ha vastag a farok. Foleg a 11,18,19 ker kornyeken vagyok.
Hetero vagyok de kiváncsi. Megnézném ahogy elottem kiveri valaki, esetleg en is vernem neki. Ha nagyon ugy erzem kiprobalnam milyen gumiba szopni vagy nelkule talan. Nem tudom meg. Budapesten kizarolag es csak ha komolyan valaki ilyenbe benne lenne. 35 vagyok macis normalis. Elony lenne ha vastag a farok. Foleg a 11,18,19 ker kornyeken vagyok.
Budapesten most valaki?
Borotvált méretes pasit keresek - orál én csinálnám - én 40es pasi
Helyem van szabolcs megye - diszkréció adott elvárt .
Helyem van szabolcs megye - diszkréció adott elvárt .
Sopron és környékén valaki megszopatna?
Mostanában valaki Budapesten?
Ma reggel szegeden valaki?
Ma 10 óra körül Tatabánya szopnék
Miskolci, aktívat keresnék kora délután.
mondjuk a joyson körforgonál,autos talira.
mondjuk a joyson körforgonál,autos talira.
Ma kora délután szopnék végig, nyelném is,de dugható is vagyok.Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van diszkréció higiénia fontos.
Délelőtt Pesten a 13 és környékén keresek fiatal fiatalos jatszotarsat.
Sziasztok!
Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Helyem van.
Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Helyem van.
Veszprém környékén szopatnék.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
11ker Bocskai úton aktív srác?
Diszk.max.
Privátba írj.
Diszk.max.
Privátba írj.